To top
14 nov.

S-a lansat Neominds – expertiza în domeniul marketingului digital direct în confortul casei tale!

PR INSTINCTS anunță lansarea unui curs inedit de marketing pe rețelele sociale, oferind oportunitatea tuturor persoanelor de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele în acest domeniu în continuă expansiune. Neominds se aliniază tendințelor actuale și este conceput de specialiști, se adresează atât celor care vor să înceapă o carieră în domeniu, cât și celor pasionați de acest subiect care au decis să își pornească propria afacere.

 

Vei avea posibilitatea de a învăța cele mai eficiente strategii și tactici pentru promovarea afacerilor pe platformele de social media. Unul dintre aspectele care diferențiază acest curs de altele este abordarea nouă și interactivă. Cursul acoperă toate aspectele esențiale ale marketingului, de la crearea unei strategii eficiente, până la gestionarea campaniilor publicitare și analiza rezultatelor.

 

“Sunt extrem de entuziasmat să lansez acest curs de marketing pe rețelele sociale. În era digitală în care trăim, promovarea pe platformele de social media este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Ne dorim să oferim celor care îl aleg instrumentele și cunoștințele necesare pentru a se adapta și a prospera în această lume în continuă schimbare”, a declarat Răzvan Vlad, fondatorul Neominds. Materialele vor fi disponibile în format digital, iar cei care care îl vor achiziționa pot beneficia și de o evaluare a propriului business sau sfaturi de la specialiștii Neominds.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply