To top
3 apr.

4 produse de bebeluși recomandate în rutina de îngrijire

bebeluși

Într-un univers în care frumusețea și sănătatea se împletesc armonios, produsele pentru bebeluși devin un secret bine păstrat pentru a obține rezultate remarcabile. Aceste comori ascunse din arsenalul de îngrijire pot aduce și beneficii surprinzătoare dacă le folosim în rutina noastră zilnică.

Şampon delicat

Pentru a nu agresa părul, în special dacă îl speli zilnic, este important să foloseşti un şampon delicat, care să ofere hidratarea necesară, dar în acelaşi timp să protejeze firul de păr. Şamponul pentru bebeluşi este o opţiune excelentă în acest sens. Mai mult decât atât, acesta poate fi utilizat şi ca detergent pentru haine atunci când doreşti să speli materiale mai delicate, precum lâna sau mătasea.

Bețișoare de urechi

Destul de diferite faţă de variantele pentru adulţi, bețișoarele pentru urechi pentru bebeluşi sunt fabricate din materiale organice şi au o formă specială, ceea ce îţi permite să ştergi cu precizie liniile de tuş greşit trasate sau să îndepărtezi machiajul din zona ochilor, în special atunci când porţi extensii de gene. Astfel, vei avea grijă de aspectul impecabil al machiajului tău.

Picături nazale saline

Picăturile nazale saline sunt minunate pentru a îmbunătăţi respiraţia bebeluşului când nasul este înfundat, dar pot fi de asemenea utile şi în cazul rimelului uscat. Dacă rimelul tău nu a expirat, dar s-a întărit din cauza deschiderilor repetate, poţi adăuga câteva picături de picături nazale saline în tub, agitându-l uşor pentru a-l revitaliza şi a-l face să pară nou.

Ulei de corp

Dacă îţi doreşti un produs de îngrijire delicat pentru pielea ta, care să nu conţină substanţe periculoase precum parabenii, poţi opta pentru uleiul pentru bebeluşi. Acesta ajută la menţinerea echilibrului pH-ului pielii şi la păstrarea elasticităţii acesteia. Poţi aplica uleiul dimineaţa şi seara, imediat după ce ieşi din duş, când porii sunt încă deschişi, pentru o absorbţie mai bună.

Citește întreg articolul pe Canal33.ro

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply