To top
5 dec.

MIAMI BICI 2 – cel mai bine vândut film românesc al anului după doar două săptămâni de la lansare!

București, 5 decembrie 2023 – Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment – 372,646 spectatori. Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 este disponibil în toate cinematografele din țară și îi așteaptă pe toți românii să vină pentru a vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă. În Miami Bici 2, Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante. Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

Codin Maticiuc: „Mulțumim românilor care încă nu au plecat din țară și în cea mai românească vacanță a anului au mers la filmul despre cei care au reușit să plece.”

Matei Dima: „Am filmat o comedie în LA pentru noi, mai întâi, și apoi pentru public. Mie îmi place mult, acum ne bucură să vedem că și publicul e curios să îl vadă.”

Jesus del Cerro: „Am fost în diverse orașe din țară: Baia Mare, Cluj, Sibiu, Iași și acolo unde sălile de cinema au fost pline cu grupuri de prieteni, familii, cupluri, oameni care s-au simțit bine și au zâmbit la finalul filmului. Cifrele înregistrate de Miami Bici 2 sunt foarte bune, însă reacțiile pe care le-am văzut au fost de-a dreptul minunate. Mulțumim tuturor, ne faceți foarte fericiți.”

Caravana Miami Bici 2 continuă și în următoarea perioadă cu proiecții speciale în prezența echipei filmului pe 6 decembrie, la ora 17:30 la Cinema City din AFI Ploiești și de la ora 19:00 la Ploiești Shopping City. În data de 9 decembrie, fanii comediei Miami Bici pot viziona filmul împreună cu Codin Maticiuc și Jesus del Cerro la Cinema City din Brăila Mall de la ora 17:30 și la Shopping City Galați de la ora 20:00.

Simona Stănoi
No Comments

Leave a reply