To top
17 iun.

Tipurile de oameni care îți „fură” din energie

energie pozitiva

Zi de zi, inevitabil, ești nevoit să intri în contact cu oameni diverși, de diferite tipologii, fie la muncă, fie în timpul liber. Cu siguranță ai observat că în urma anumitor interacțiuni te simți secat de energie, de aceea ar trebui să știi care sunt tipurile de oameni pe care trebuie să le eviți.

 1.Pesimistul, neîncrezător în viață

 Este bineștiut faptul că suntem suma celor 5 persoane cu care intrăm cel mai des în contact. Din acest motiv, este indicat, pe cât posibil, să îți selectezi cu mare atenție oamenii cu care intri în contact. Potrivit profesorului internațional de yoga, Dana Țupa, tipul pesimistului nu ar trebui să se afle prin preajma ta deoarece răspândește negativitatea precum gripa și, orice i-ai spune, îmbracă acel lucru într-o formă negativă și are o problemă pentru fiecare soluție. În plus, este posibil să te influențeze în mod negativ și să îți perturbe câmpul energetic, destabilizându-te și încetinindu-ți astfel evoluția.

 2.Criticul, veșnicul nemulțumit

Cum îl recunoști? Este acel personaj care are mereu ceva deranjant de spus despre toată lumea, fiind cunoscut pentru divulgarea informațiilor confidențiale și negative despre ceilalți. De asemenea, poți recunoaște acest tipar comportamental și după o altă caracteristică: bârfa. Pentru a nu te lăsa influențat în mod negativ și pentru a evita să te lase fără energie, este indicat să nu dai curs acțiunilor sale.

3.Victima, iubitoare de dramă

Acceptă cu greu responsabilitățile personale, iar viața îi pare mereu nedreaptă, indiferent de scenariu, fie el și pozitiv. În viziunea victimei, totul este învăluit într-o aură de ghinion și, din acest motiv, victima va avea mereu o scuză pregatită.

Cum te poți feri de tiparele negative?

Potrivit profesorului de yoga Dana Țupa, este recomandat să te înconjori de oameni visători, pozitivi, care cred în potențialul tău și te încurajează la orice pas. Desigur, nu poți schimba mereu circumstanțele din viața ta și, ca atare, nici nu poți alege toate persoanele cu care intri în contact (angajați, rude), însă poți limita interacțiunea cu acestea și felul în care răspunzi la comportamentul lor.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply