To top
13 ian.

Cursuri de public speaking

Fie că le aplicăm în viața de zi cu zi, fie la muncă, trebuie să recunoaștem că tehnicile de public speaking ne sunt extrem de folositoare. Frica, tracul, problemele de dicție nu trebuie să-ți stea în cale – lucrează cu ele, exersează și vei obține, cu siguranță, rezultatele dorite.

Cui i se potrivesc cursurile de public speaking?

Prezența publică este un atribut al liderilor autentici. Prin exersarea ei, o persoană poate ieși din spațiul personal în spațiul public fără ezitare, având încrederea de care personalitățile carismatice se bucură fără niciun efort. Pasul între anonimat și recunoaștere publică este însă cel mai greu de făcut, barierele emoționale fiind cel mai dificil de depășit.

Cursul se adresează tuturor celor aflați la început de drum în public speaking și trebuie să facă acest lucru prin natura meseriei pe care o au sau, temporar, pentru evenimente sau alte activități. De asemenea, cursul este de folos și persoanelor care au deja o experiență minimă în acest domeniu și doresc o abordare diferită în ceea ce privește pregătirea și livrarea unui mesaj în public.

Tehnicile folosite, inspirate din actorie

Tehnicile alese de trainerul Aurelian Ciocan, dublu licențiat în actorie și logopedie, singurul profesor de dicție și discurs public cunoscut ca antrenorul vedetelor de televiziune sau „Proful de dicție”, sunt folosite și în actorie.  Acestea te ajută să faci față provocărilor care pot apărea în timpul unui discurs, cum ar fi recâștigarea unui public neatent sau găsirea unui răspuns la întrebările dificile.

“Am structurat împreună cu echipa Cursuri Creative un curs de weekend, dedicat persoanelor interesate să își perfecționeze tehnica prezentărilor eficiente. Vom lucra la nivel aprofundat pe tehnici de prezentare, vom aborda noțiunile de dicție și vom depăși emoțiile specifice unui vorbitor neantrenat. Cursul este conceput sub forma unui masterclass de 12 ore, întrucât ne dorim ca el să ofere informații de calitate într-un program intensiv de două zile.”, spune Aurelian Ciocan.

Prima sesiune a programului de formare va avea loc în luna februarie, sâmbăta și duminica, în intervalul orar 10:00-16:00. Costul cursului este de 950 lei sau 855 lei dacă este achiziționat cu minimum 7 zile înainte de începerea lui. Înscrierile se fac aici , la telefon: 0743.183.353 sau prin e-mail la: cursuricbmanagement@gmail.com. La final, cursanții vor primi și o diplomă de participare eliberată de Creative Business Management împreună cu suportul de curs și materialele aferente, în format electronic.

Ce înveți la cursul de public speaking

Cursul este format în proporție de 70% practic, 30% teoretic. Majoritatea conceptelor sunt aprofundate prin exerciții practice, atât în echipă cât și individual, urmate de fiecare dată de evaluare și puncte importante de reținut. La finalul cursului nu vei mai avea teama de a vorbi în public, vei reuși să ții o prezentare reușită, care să capteze atenția auditoriului, vei știi cum să-ți promovezi afacerea când ieși în spațiul public, să faci impresie bună la un interviu, îți vei îmbunătăți prezența scenică și limbajul non-verbal în susținerea unei prezentări, vei identifica greșelile de dicție și le vei putea corecta.

 

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply