To top
4 apr.

Vagabond by Jordan, locul preferat al vedetelor de sex masculin

 

Și bărbații au grijă de look-ul lor, iar atunci când vine vorba să își aleagă locul în care să meargă, nu fac niciodată rabat la calitate. Pe o mare parte dintre vedetele de sex masculin din România le-am întâlnit în locul dedicat lor, Vagabond by Jordan, la noua locație din mall Promenada.

 

andrei stoica bogdan vladau adi narteamario freshradu stefan banica

 

Ce au în comun Mario Fresh, Andrei Stoica, Bogdan Vlădău, Radu Ștefan Bănică, Adi Nartea, Nadir, Antonio Pican și Tavi Clonda? Pe lângă talent, desigur, grija pentru look-ul lor, care este mereu impecabil, în tendințe și, desigur, personalizat de întreaga echipă de la Vagabond by Jordan. Artiștii au fost consiliați în ceea ce privește tunsoarea care li se potrivește cel mai bine și au beneficiat de un răsfăț regește.

 

 

 

Vagabond by Jordan

Suntem o echipă experimentată de stiliști ce își dorește să redea prin serviciile sale frumusețea și eleganța fiecărui client. Prin ceea ce facem ne dorim ca fiecare client să se întoarcă cu drag în salonul VAGABOND by JORDAN. Vagabond Hair Studio definește reîntoarcerea la arhitectura ideilor ce asociază părul cu idealul frumuseții, originea puterii și rădăcinile ființei umane. Individualitatea și unicitatea sunt obținute fir cu fir, într-o bogăție de culoare ce îmbracă atât forme clasice de coafuri și tunsori, cât și futuriste. Pentru că hairstylingul sub egida Vagabond reflectă prezentul ca simbioza dintre ce are mai bun viitorul cu ce este mai frumos din trecut. Pornind de la întrebarea: „Câte ființe umane se ascund într-un singur om?”, echipa de profesioniști ce îmbină creativitatea cu tehnica de lucru bine definită afirmă, prin îngrijirea și aranjarea părului, că toate părțile din noi se pot alinia sub coafura potrivită.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply