To top
3 apr.

Speak are „Chef de iubit”

“Chef de iubit” este despre toate stările prin care dragostea te face să treci, de la iubire fără margini, la dezamăgiri sau nesiguranța oferită de partener, până la tristul final al relației.

 

Speak și Cabron continuă să prezinte realitatea triunghiurilor amoroase și a multitudinii de sentimente pe care o implică.

 

“Piesa asta a ieșit într-un mod la fel de natural ca și “Pradă de război”, cred că de aceea oamenii care au ascultat-o deja consideră că este o continuare a acestei piese. Mi-au scris oamenii că le merge la suflet și nu pot să fiu decât fericit că am reușit să transmit din nou atâta emoție printr-o piesă. Colaborarea cu Cabron este ceea ce eu consider că a completat perfect energia melodiei”, a spus Speak despre cea mai recentă piesă a sa.

 

„Acum mulți ani am scris refrenul ăsta cu Speak și acum când am auzit piesa cu instrumentația nouă am știut că trebuie să scriu și eu o parte. Am avut strofa scrisă în 15 minute și într-o oră era totul gata, așa de mult mi-a plăcut piesa ca stare. Acum sper să simtă și oamenii ce am vrut noi să transmitem prin ea”, a declarat Cabron.

 

Piesa “Chef de iubit” este în totalitate creația celor doi artiști, Speak si Cabron, făcând atât muzica, cât și textul pentru aceasta.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply