To top
7 apr.

Gamă nouă de produse de skincare Mac, cu bujor japonez

Produsele MAC au cucerit întreaga lume, de la vedete până la make-up artiști celebri datorită calității și a rezistenței lor, încât nu mai au nevoie de nicio prezentare. Noutatea acestei luni constă în lansarea gamei de îngrijire de înaltă performanță, Hyper Real, ce uniformizează nuanța pielii și îmbunătățește vizibil aspectul tenului.

 

Gama de produse Hyper Real by MAC, destinată îngrijirii tenului de la A la Z

Primul pas constă în demachierea tenului cu ajutorul uleiului de curățare HYPER REAL FRESH CANVAS CLEANSING OIL, cu textură ușoară, susținut de știință și aprobat de artiști. Îndepărtează delicat, dar eficient machiajul rezistentpoluanții și particulele mici de prafcatifelând în același timp pielea. Formula moale și bogată se întinde fără efort și curăță tenul – totul fără a lăsa un reziduu gras în urmă. Oferă o strălucire sănătoasă și curată a pielii care nu se va simți niciodată tensionată sau uscată. Demachiantul puternic, dar delicat, menține echilibrul de hidratarecatifelează instant tenul și îmbunătățește textura pielii. Formulat cu extract de bujor japonez rezistent și rar, uleiuri de tsubakijojobasemințe de floarea soarelui și vitamina E, îngrijește pielea pentru un aspect mai suplu. Partea cea mai bună? Nu va cauza erupțiinu va încărca porii și este conceput pentru toate tipurile de piele –inclusiv tenul gras, tenul sensibil și ochii sensibili.

 

 

După ce am curățat bine tenul, urmează hidratarea în profunzime a acestuia, cu ajutorul HYPER REAL SERUMIZER™ SKIN BALANCING HYDRATION SERUM. Conceput pentru a fi folosit cu sau fără machiaj, acest hidratant hibrid echilibrează, retexturizează și întărește bariera pielii pentru a crea o bază fină și catifelată și o strălucire sănătoasă. Formula de înaltă performanță furnizată de Pro-4 Power Infusion Matrix™ conține extract de bujor japonez puternic și rar, niacinamide care redefinesc aspectul tenului, acid hialuronic cu efect remodelator hidratant și ceramide reparatoare care oferă rezultate imediate si pe termen lung. Infuzată cu un amestec de particule sidefate extrafine care difuzează lumina, formula îmbunătățește discret aspectul pielii pentru o strălucire sănătoasă. Testat pe toate tonurile de piele.

 

 

 

Înainte de aplicarea oricărui machiaj, există un pas care face diferența – folosirea unei creme care să ofere tenului o hidratare intensă. HYPER REAL SKINCANVAS BALM™ MOISTURIZING CREAM uniformizează aspectul pielii imediat după aplicare și în timp. Crema ușoară, cu absorbție rapidă, întărește și protejează bariera pielii pentru un ten cu aspect sănătos. Calmează și previne iritațiile vizibilehidratând timp de 24 de ore pentru a reda o piele suplă, catifelată ca o petală, cu o strălucire sănătoasă. Crema hidratantă de înaltă performanță furnizată de complexul Pro-4 Power Infusion Matrix™ conține extract de bujor japonez puternic și rarniacinamide care redefinesc aspectul tenuluiacid hialuronic cu efect remodelator hidratant și ceramide reparatoare care oferă rezultate imediate si pe termen lung. În plus, unturile de mango și avocado ajută la catifelarea, hrănirea și întinerirea pielii. Textura non-grasă, ușoară și respirabilă, care nu se strânge pe piele, este absorbită instant pentru o aplicare mai bună și mai catifelată a machiajului, păstrând aspectul fresh timp de 12 ore. (*crema poate fi purtată și fără machiaj)

 

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply