To top
26 iun.

Noua colecție Bombshell Wild by Victoria’s Secret – lansare în premieră în Aeroportul Otopeni

Gigantul Victoria’s Secret lansează o nouă „bombă”: colecția Bombshell Wild Flower, ediție limitată de vară, disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Victoria’s Secret din Aeroportul Otopeni.

Noul parfum Bombshell Wild Flower, cea mai proaspătă variantă a premiatei ediții Bombshell originale, păstrează ADN-ul olfactiv al brandului la care adaugă note de flori sălbatice din inima deșertului, lotus, neon rose. Esențele florale se reîntorc într-o nouă abordare curajoasă și efervescentă. Colecția Bombshell Wild Flower conține parfumul cu același nume (EDP în variantele de 50 și 100ml.), o versiune miniaturală specială pentru călătorii (de 7 ml.), cremă de corp cu unt de shea și cacao (200 ml.) și un bodymist (250 ml.)

Originalul Victoria’s Secret Bombshell, parfumul semnătură al brandului lansat în 2010, este o declarație absolută a puterii feminine și atitudinii glam, un simbol al încrederii în sine. Motto-ul parfumului este „Sexy astăzi. Sexy mâine. Sexy pentru totdeauna”. În anul 2011 a câștigat două premii Fragrance Foundation, Oscarurile industriei de parfumerie: „Consumer Choice” și „Fragrance Celebrity of the Year”. Bombshell este o esență floral – fructată, cu o explozie senzorială de note dulci: fructul pasiunii, bujor Shangri-La și orhidee de vanilie.

Preambulul unei primăveri explozive, colecția Bombshell Wild Flower a avut lansarea oficială în luna februarie a acestui an. Supermodelul Jasmine Tookes (US) este starul ales pentru a întruchipa imaginea parfumului. Înger Victoria’s Secret din 2015, Jasmine a avut o evoluție spectaculoasă, în 2016 a purtat în megashow-ul Victoria’s Secret din 2016 (Paris) celebrul Fantasy Bra, piesa-cheie a colecției, cu o valoare estimată de piață la momentul respectiv de 3 milioane USD.

Magazinul Victoria’s Secret se găsește în Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni, Terminalul Plecări Internaționale. Brandul Victoria’s Secret (beauty & accesories) a fost adus prima dată în România în august 2018 de către compania Millenium Pro Design. Jucător în domeniul travel retail, Millenium Pro Design operează sub brandul BestValue o rețea de magazine situate în cele mai importante aeroporturi din România: București (Otopeni), Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Suceava, Bacău, Constanța și Oradea.

 

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply