To top
21 iun.

BOADICEA THE VICTORIOUS cucerește OBSENTUM

Colecțiile casei parfumeriei de nișă BOADICEA THE VICTORIOUS au ajuns recent și la noi în țară, făcând parte, de acum înainte, din universul OBSENTUM, din magazinul Băneasa Shopping City. Marca britanică de lux cucerește și se remarcă prin unicitatea esențelor și a elementelor distinctive, realizate manual.

Spiritul faimoasei regine celtice Boadicea cucerește și astăzi noi tărâmuri, nu prin tăișul armelor, ci prin legendarele esențe criptate ale casei de parfumerie de nișă BOADICEA THE VICTORIOUS.

Brandul BOADICEA THE VICTORIOUS a luat naștere în urmă cu 10 ani, ca marcă exclusivă Harrods, epicentrul luxului londonez și domină lumea parfumurilor de nișă cu un portofoliu de peste 100 de parfumuri de unice, unisex. Îmbinate cu măiestrie de cele mai experimentate „nasuri” din Regatul Unit, esențele sunt îmbuteliate prin tehnici tradiționale în sticle pavoazate cu scutul celtic. Emblematicele scuturi sunt gravate manual la o fabrică de cositor cu o tradiție de peste 200 de ani –  unele sunt placate cu aur de 24 k, iar altele sunt decorate cu diamante sau pietre prețioase.

JEREMY TAYLOR, director comercial BOADICEA THE VICTORIOUS, prezent la evenimentul de lansare în cadrul Obsentum, a început colaborarea sa cu brandul în anul 2014, part-time, în calitate de consultant al CEO-ului David Crisp, iar 4 ani mai târziu s-a alăturat business-ului full-time. După ce a deținut funcții de conducere la Harrods și Molton Brown, Jeremy s-a alăturat universului parfumeriei de nișă în 2008, la L’Artisan Parfumeur. Au urmat nume sonore precum Miller Harris, Floris London, Aspinal London, dar pasiunea pentru universul senzorial l-a determinat să se întoarcă la brandul BOADICEA THE VICTORIOUS.

Printre cele mai apreciate parfumuri ale brandului BOADICEA THE VICTORIOUS se numără:

COMPLEX – face parte din colecția Courage. Esență crez, recognoscibilă, destinată caracterelor puternice. Complex este un parfum captivant, o licoare senzorială cu note de vârf pământești de salvie și pin, note de mijloc de violete și note de bază de mosc și piele.

 

BLUE SAPPHIRE – având ca sursă de inspirație aniversarea a 65 de ani de la nunta reginei Elizabeta a II-a cu prințul Philip, Blue Sapphire este un parfum somptuos ce impune loialitate și încredere. Face parte din colecția Exclusive. Notele de vârf sunt o infuzie puternică de citrice, portocale și lămâie, îndulcite cu note de mijloc de trandafir, cardamom și iasomie indiană, încununate cu note de bază de oud, patchouli și ambră.

CONSORT – un parfum caleidoscop cu note subtile și puternice. Face parte din Colecția Fire, Glubal Collections. Notele de vârf sunt bergamot, lemn de citrice, boabe de ienupăr, dispersate ușor de notele de mijloc de portocale și salvie. Notele de bază sunt vetiver, ambră, mosc și patchouli. Un partener/consort care vă va răsplăti cu loialitate și fidelitate – un alit care va trece prin foc pentru a vă servi.

 

 

 

 

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply