To top
6 mart.

Ingredientele cheie din produsele cosmetice pe care trebuie să le cauți

ten
Pentru a avea un ten frumos și sănătos, este crucial să acorzi atenție ingredientelor din produsele cosmetice pe care le folosești. Prin adoptarea unui ritual de îngrijire regulat, te vei putea bucura de o piele lipsită de impurități, vei ajuta la menținerea echilibrului natural al acesteia și la prevenirea apariției problemelor precum acneea, iritațiile sau îmbătrânirea prematură.

 

Niacinamida

Acesta este un ingredient care ajută la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea porilor dilatați și la diminuarea hiperpigmentării. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

Peptidele

Sunt lanțuri de aminoacizi care ajută la stimularea producției de colagen și elastină în piele, iar folosirea lor te va ajuta să ai o piele mai fermă și mai elastică. Peptidele pot ajuta, de asemenea, la reducerea aspectului ridurilor și la îmbunătățirea hidratării pielii.

Extractul de ceai verde

Acest extract are proprietăți antioxidante puternice și ajută la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi. De asemenea, poate ajuta la reducerea inflamației și la calmarea pielii sensibile.

Acidul glicolic

Este un exfoliant chimic eficient și ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii, dezvăluind un ten mai luminos și mai neted. De asemenea, poate stimula producția de colagen și elastină în piele.

 

Citește continuarea pe Canal33.ro

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply