To top
11 nov.

Eight Cubic Residence, proiect rezidențial premium

Ai visat întotdeauna la o casă mare, spațioasă, amplasată fix în mijlocul naturii, însă într-un loc destul de accesibil încât să ajungi în fiecare dimineața la timp pentru job-ul din oraș?

 

🏡 Fă cunoștință cu complexul Eight Cubic Residence. Aici, dorințele tale nu sunt pretenții, sunt fapte!

 

Eight Cubic Residence este situat la 15 minute de nordul capitalei, într-o zonă verde, armonioasă, departe de stres și de poluare, dar aproape de București.

 

Complexul este dezvoltat în două faze, prima etapă cuprinde 10 duplexuri, 20 de locuințe cu regim de înălțime P+1E, fiecare locuință cu o suprafață de 150 mp, 120 mp suprafață utilă, terenul aferent cu o suprafață de 260mp, grădina în suprafață de 150mp și două locuri de parcare. A doua etapă cuprinde 16 duplexuri, astfel un total de 52 locuințe.

 

Instalații si finisaje premium

Casele au suprafețe generoase și sunt compartimentate inteligent cu spații eficiente și pline de personalitate. Finisajele folosite aparțin categoriei premium.

 

Excelent raport calitate-preț

Casele din cadru Eight Cubic Residence o foarte bună execuție, la prețuri corecte si echilibrate. Prețul este de 990€ +TVA /mp. În acest preț, sunt incluse și două locuri de parcare pentru fiecare casă.

 

Aproape de oraș

Poziționate la 15 km distanța de București, locuințele au acces facil din trei căi: 15-20 minute pe Autostrada A3; șoseaua Pipera-Tunari care se afla în imediata vecinătate a caselor noastre și DN1.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply