To top
25 iul.

Slăbirea localizată, de ajutor?

Iti doresti sa slabesti, dar mai degraba doar in anumite zone ale corpului? In acest caz, dieta nu te poate ajuta, in schimb poti recurge la slabirea localizata, fix acolo unde ai nevoie.

Cui ii este recomandata slabirea localizata

„Slabirea localizata este recomandata tuturor celor care vor sa isi remodeleze corpul, sa aiba coapse sau brate mai subtiri, fese mai rotunde, abdomen mai plat, celor care in ciuda dietelor si a sportului nu reusesc sa scape de tesutul adipos din anumite zone (subfesier ,genunchi, abdomen inferior, zona de sub sutien sau barbia dubla). LPG este unul din tratamentele cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste slabirea si remodelarea corpului”, ne recomanda Diana Baicu, beauty adviser.

Avantaje in comparatie cu slabirea prin dieta

Atunci cand tinem o dieta slabim per ansamblu si, de foarte multe ori, in zonele din care nu ne dorim cum ar fi bratele, toracele sau chiar la nivelul fetei. In plus, se instaleaza si laxitatea cutanata atunci cand pierdem un numar mare de kilograme intr-un timp scurt, ceea ce nu ne dorim.

„Procedurile de remodelare dedicate slăbirii localizate se axează pe zona pe care o numim ca fiind „încăpățânata”, deoarece aceasta poate fi remodelata cu greu. In plus, acestea au calitatea de a imbunatati metabolismul celulelor grase și sporesc lipoliza ( procesul natural de ardere a grăsimilor), pe când dieta acționează pentru întregul organism, fără a avea efecte vizibile pe zonele de interes. In cazul slabirii localizate exista si tehnologii asociate care ne ajuta ca pielea sa ramana ferma, ceea ce este un mare avantaj”, ne invata Diana Baicu.

Proceduri recomandate pentru slabirea localizata

Endermologie LPG Alliance

Acesta este un aparat produs de un francez si se remarca prin 2 patente importante pe care le detine: o rola motorizata pentru stimularea arderii grăsimilor și un flaps Mobil pentru redarea fermității. Chiar denumirea sa, Alliance, provine tocmai din aceasta combinatie dintre rola motorizata care determina reducerea in volum, netezirea celulitei si flaps, care da fermitate. Celulele sunt stimulate mecanic, se actioneaza la nivelul beta receptorilor de pe membrana adipocitelor, ca apoi grasimea din interiorul acestora sa se elimine in mod natural, fara a distruge membrana celulara prin activarea mecanismelor naturale ale organismului.

 

Criolipoliza

Este o tehnologie foarte eficienta si sigura. De exemplu, criolipoliza celor de la Clatuu vine cu rezultate remarcabile în ceea ce privește eliminarea zonelor cu grăsime localizata. Aceasta procedura mai este numita și lipoaspiratie virtuala non invaziva. Cum functioneaza? „Adipocitele sunt înghețate la temperatura de – 9 grade si sunt distruse ireversibil, urmand ca tesutul adipos sa se elimine treptat în mod natural de către organism, în termen de maximum 90 de zile, cand se vad rezultatele maxime. Nu implica niciun risc, singurul „efect advers” sunt centimetri în minus, fără niciun altfel de complicații.

 

Este foarte important insa sa fim extrem de atenti la aparatul care se foloseste, daca acesta este sau nu acreditat, daca are CE medical si daca exista studii stiintifice. Specific acest lucru pentru ca pe piata exista extrem de multe copii ale aparatelor celebre si, in special, in cazul criolipolizei pot sa apara accidente daca se folosesc asemenea aparate de obicei chinezesti”, ne atentioneaza Diana Baicu.

Diana Baicu, manager Top Line Romania & beauty expert

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply