To top
10 apr.

Procedura care te ajută să slăbești localizat

Dacă îți dorești să slăbești, dar nu reusești să scapi de surplusul de grăsime din anumite zone ale corpului, deși ai un regim alimentar adecvat și faci sport în mod regulat, lipoliza injectabilă îți poate veni în ajutor. Dr. Alexander Fabian Gurău, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, pe care îl puteți găsi la Swiss Clinics, ne învață tot ce trebuie să știm despre această procedură.

 

Ce tip de tratament este lipoliza injectabilă și ce presupune?

Lipoliza injectabilă este un tratament cosmetic nechirurgical care implică injectarea unei soluții în stratul de grăsime subcutanată, cu scopul de a dizolva celulele adipoase și de a reduce dimensiunea zonei tratate.

 

Cui i se recomandă?

Este recomandată persoanelor care au depozite de grăsime localizate, ce nu pot fi îndepărtate prin dietă sau prin exerciții fizice, precum și persoanelor care caută o soluție non-invazivă și rapidă pentru remodelarea corporală.

 

Grăsimea care este dizolvată în urma procedurii poate să reapară?

În cazul în care pacientul nu își schimbă stilul de viață și dieta după procedură, grăsimea poate să se redepună în alte zone ale corpului. Este important ca pacientul să își păstreze un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată, pentru a menține rezultatele obținute.

 

De câte ședințe este nevoie pentru a vedea rezultate notabile?

De obicei, sunt necesare 2-4 ședințe pentru a vedea rezultate notabile. Intervalul de timp între ședințe poate fi de 4-6 săptămâni.

 

Ce zone pot fi tratate cu ajutorul lipolizei injectabile?

Lipoliza injectabilă poate fi utilizată pe abdomen, flancuri, coapse, fese, brațe, sub bărbie și în alte zone ale corpului unde există depozite de grăsime localizate.

 

La cât timp după procedură își poate relua activitatea pacientul?

Pacientul poate să își reia activitatea imediat după procedură, dar poate fi nevoie de o perioadă de repaus de la activitățile fizice intense.

 

După ce s-au obținut rezultatele dorite mai este nevoie de ședințe de întreținere?

În funcție de obiectivele pacientului și de modul în care acesta își menține stilul de viață și dieta, pot fi necesare ședințe de întreținere o dată la câteva luni sau o dată pe an.

 

Pe lângă beneficiile de remodelare corporală, la ce mai ajută lipoliza injectabilă?

Pe lângă beneficiile menționate, lipoliza injectabilă poate ajuta și la reducerea celulitei, la îmbunătățirea texturii pielii și a fermității acesteia.

Foarte important de știut! Lipoliza NU este un tratament care înlocuiește liposucția, ci mai degrabă o soluție pentru depuneri mai mici de grăsime.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply