To top
4 mai

Nu ai nevoie de un tată sau de o mamă în relația ta, ai nevoie de un partener

Nu ai nevoie de un frate sau de un tată, ai nevoie de un partener.

Nu ai nevoie de o soră sau de o mamă, ai nevoie de o parteneră.

În relația ta ai nevoie de un partener și îl vei avea chiar în momentul în care vei fi complet, adică fără frici, deznădejde, traume, amintiri din trecut. Dacă nu te vei fi vindecat complet de trecutul tău, tot ceea ce va veni pe acest fond se va potrivi perfect cu ceea ce îți lipsește în momentul de față. Și cam atât. Însă tu ai nevoie de cea mai autentică trăire. Nu te avânta în relații cât timp știi că nu ești încă ok cu tine. Nu vor merge. Vei fi rănit sau vei rani, vei trăi din deziluzii.

Vindecă-te, acordă-ți timp, fii printre oameni, dar nu te teme să fii și singur. Îmbrățișează-te cu bune și cu rele, cunoaște-ți toate aspectele, nu fugi de tine. Va veni oricum momentul în care vei fi obosit și tot te vei întâlni cu tine la un moment dat, mai devreme sau mai târziu.

Îți dorești lucruri și oameni de un anume fel alături, dar degeaba, nu se întâmplă. Și suferi atât de tare încât aceste experiențe îți răpesc momente prețioase din viață…Nu te mai bucuri de oamenii din jur așa cum ai putea să o faci pentru că toată ființa și energia ta sunt canalizate acolo, în trecut. Poate ai făcut greșeli…e bine că le știi. Și poate că ai regrete și ești convins că ai pierdut ceva din cauza ta. Tu chiar crezi că lucrurile sunt întâmplătoare? Poate că totul a trebuit să se întâmple așa datorită și nu din cauza greșelilor tale, ca să te eliberezi. Există o rânduială în toate, nu crezi? Dacă era ceva benefic, ar fi existat și astăzi. Nu te face să-ți pui semne de întrebare că dacă ceva ar avea divină aprobare s-ar întampla totul atât de simplu și firesc? Și, dacă nu merge și nu merge…atunci de ce insiști?

Bucură-te de tot ceea ce îți oferă prezentul, învață din trecut și ai încredere că ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla.

Și, cel mai important: nu-ți irosi nicio clipă prezentul pe trecut.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply