To top
25 mart.

Cristalele, adevărate scuturi energetice

cristalele
Cristalele, învăluite în mister, ascund puteri nebănuite și fascinante. Ele emană energie pozitivă, curăță spațiul înconjurător, regenerează organismul, echilibrează emoțiile și accelerează procesul de vindecare. Iată care sunt beneficiile cristalelor și modul în care ele pot fi utilizate ca scuturi energetice pentru a te proteja de influențele negative!

Cum selectezi piatra potrivită

Se spune că cel mai bine este să primești cristalul în dar, însă dacă alegi să îl cumperi singur, alege-l pe cel față de care simți o atracție puternică în momentul în care îl vezi. Aceasta va fi cel mai potrivit pentru tine în acel moment. Dacă dorești să achiziționezi o piatră prețioasă pentru altcineva, pentru a o oferi în dar, conectează-te pentru câteva momente la acea persoană și urmează-ți intuiția, care te va îndruma către varianta potrivită nevoilor sale.

Scut de protecție

Uneori, câmpul energetic al unei persoane poate fi afectat de energii negative din mediul înconjurător, mai ales atunci când nivelul de energie este scăzut din cauza epuizării sau a tristeții. Purtarea unei pietre prețioase aproape de corp îți va amplifica energia și va acționa ca o barieră, creând o protecție între tine și influențele negative ale persoanelor, gândurilor sau evenimentelor din cursul zilei.

cristalele

Cum trebuie purtate cristalele pentru a te bucura de beneficiile lor

Deoarece cristalele pot amplifica energia persoanei care le poartă, ele trebuie ținute aproape de corp. Fiecare tip de piatră prețioasă aduce echilibru și beneficii în viața cotidiană. De exemplu, cuarțul roz este recomandat pentru atragerea iubirii și vindecarea suferințelor emoționale, granatul stimulează creativitatea și aduce succes în carieră, iar ametistul protejează împotriva durerilor și îmbunătățește starea generală de sănătate.

Au capacități vindecătoare

Pietrele prețioase transparente, verzi sau cenușii sunt cele mai potrivite pentru ameliorarea diverselor afecțiuni fizice. Cuarțul transparent restabilește echilibrul energetic al corpului, în timp ce cuarțul verde ajută la echilibrarea sistemului endocrin. Printre pietrele prețioase cu capacități vindecătoare se numără smaraldul, utilizat pentru tratarea anemiei și a depresiei, turcoazul, care ajută la combaterea răcelilor și la întărirea sistemului imunitar, și turmalina, care fortifică sistemul nervos, iar malahitul, care favorizează vindecarea țesuturilor.

Citește articolul complet pe Canal33.ro

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply