To top
14 iun.

Cele mai bune parfumuri pentru zilele de vară

Zilele calduroase de vara ne fac sa visam si sa indraznim mai mult. Din dorinta de a innobila fiecare moment, alegem sa ne imbracam in cele mai frumoase tinute si sa purtam accesorii care ne scot in evidenta pielea bronzata. Pentru a reusi sa ne punem cu adevarat in valoare personalitatea, optam pentru cel mai de pret element al unei aparitii reusite, parfumul, care ne ajuta sa lasam o amprenta olfactiva in inimile celor pe care ii intalnim, mai pretioasa decat orice alta carte de vizita.

 

Aromele vedeta Morph Parfum care nu trebuie sa-ti lipseasca vara aceasta

 

VAPOR, cel mai nou parfum al casei Morph, care deja devine bestseller, este un parfum proaspat si vibrant ce aduce in prim plan libertatea dupa o perioada de constrangeri si de restrictii.

„Vaporul este liniste. Vaporul este tensiune. Vaporul este o lupta. Vaporul este schimbare. Vaporul este eliberare. Limitare. Asuprire. Nedreptate. Rautate. Furie acerba. Vapor, o revolutie olfactiva epocala. Parfumul ii elibereaza in mod constient pe cei care pot fi pur si simplu fericiti.”

 

Parfumul potrivit in functie de personalitate

 

ZETA se potriveste persoanelor inclinate catre conexiunea cu universul. Morph Zeta este un declanșator de fericire. În primele fracțiuni de secundă, esența de Migdală amară de Avola te fură, îți atrage atenția într-un mod în care puține parfumuri o pot face. Apoi, parfumul se transformă în ceva care pur și simplu te mângâie și te seduce. Atunci când îl porți simți că timpul și spațiul se comprimă într-un singur moment – ACUM, iar tu trăiești în prezent și momentul devine una cu tine. Frumusețea momentului este tocmai atunci când pierdem noțiunea timpului și privim adânc în ochi eternitatea, cu tot delirul ei hipnotic și obscur. Morph Zeta este un luxury must have în colecția oricui vrea să spună ceva despre el prin parfumul pe care-l poartă.

 

 

CRUDA este alegerea potrivita pentru femeile care se iubesc si se considera perfecte cu imperfectiuni, dar si pentru barbatii care cauta astfel de femei, incat parfumul sa fie mesajul de chemare”.

TOO este parfumul ideal pentru acea persoana careia ii place sa isi arate si amplicifice sexualitatea.

N8 este dedicat special visatorilor, oamenilor care iubesc natura si toate miresmele ei.

VISION este unic, caci este singurul parfum care isi schimba mirosul in functie de starea de spirit a fiecaruia, in diferite momente ale zilei.

AXUM este parfumul conceput pentru barbatii si femeile lider, pentru care cariera este drive-ul principal al vietii.

 

 

Parfumul Morph pentru orice moment al zilei si anotimp

Parfumul este parte din personalitate, drept pentru care in concentratia pe care o ofera Morph, si anume maximul permis in parfumerie, persista indubitabil toata ziua adaptandu-se pH-ului fiecarei persoane. MALAGA, ANTIGUA, ANIMAL, N8 sunt parfumuri de zi, ROSE J, UMHH, INDOMABLE, NUDO – de seara, CRUDA, PURE SOUL, ARLES, MONTMARTRE – pentru anotimpul rece, iar VISION, VAPOR, MIYAZAWA, ICONIC, AXUM pentru anotimpul cald.

Trucurile care sporesc peristenta parfumului

  • Alimentatia sanatoasa este esentiala, deoarece te ajuta sa pastrezi un pH al pielii constant.
  • Ocazional, se recomanda sa schimbam parfumul, astfel incat sa nu ne obisnuim cu mirosul.
  • Pulverizat de la cca 30cm distanta, parfumul permite moleculelor sa se sparga inainte de a intra in contact cu pielea, astfel incat toate ingredientele sa se deschida.

 

Momente de rasfat in intimitatea caminului tau

BURLAT este parfumul ambiental care iti imbraca fiecare incapere a casei in miros de primavara. Flori de cires Burlat este un produs artizanal, realizat prin utilizarea cu indemanare a componentelor naturale. Fiecare cultura este unica, iar aceasta caracteristica este apreciata și observabila prin variatiile de culoare ale lichidului in timpul maturarii sale. Nu este un simplu parfum ambiental, ci este, mai degraba, un obiect de design capabil să inunde atmosfera cu caldura si dulceata.

Sfatul Morph Parfum pentru cititoare

  • Imediat dupa aplicare, lasa parfumul sa se aseze pe piele, iar locul unde a fost puverizat nu trebuie frecat.
  • Atunci cand incerci un parfum asteapta in jur de 3 min inainte de a-l mirosi, fie de pe blotter, fie direct de pe piele, unde a fost pulverizat.
  • Pentru a nu amesteca aromele parfumului, este indicat sa mirosi cafea intre diferite parfumuri pentru a neutraliza mirosul precedent.
  • Un alt truc care ajuta la intensificarea mirosului, cat si la persistenta sa este acela de a folosi si crema de corp din aceeasi gama cu parfumul, pentru a te simti cu adevarat imbracata, chiar si fara haine.
Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply