To top
9 iun.

Produse de make-up rezistente la transfer

sheika
Ca femeie, îți dorești să fii oricând frumoasă, indiferent de anotimp sau de momentul zilei. Ce faci însă pe timpul verii, când ai nevoie ca machiajul să aibă o rezistență sporită, să arate impecabil și să lase, în același timp, tenul să respire? Produsele potrivite sunt cea mai bună alegere, mai ales atunci când ele sunt vegane și din ingrediente de top, de cea mai înaltă calitate.

 

SHEIKA, OASIS OF LUXURIOUS MAKE-UP

SHEIKA este un nume din cultura arabă, ce are semnificația deosebită de femeie LIDER, ONORIFICĂ, trăsăturile ce îmbrățișează perfect esența celor care aleg să adauge în trusa lor de make-up produsele marca Sheika.

SHEIKA este un brand 100% românesc din categoria „CLEAN BEAUTY”, o oază de make-up de lux, cu produse de înaltă calitate, vegane și netestate pe animale, inovative și cu un packaging majestic, atent personalizat, pentru o experiență cu adevărat unică. Misiunea Sheika este aceea de a evidenția și de a celebra zilnic frumusețea extraordinară a femeilor și de a schimba modul în care acestea se privesc în oglindă.

 

TIPS AND TRICKS BY SHEIKA

Dacă nu te-ai gândit încă ce make-up ar trebui să adopţi vara aceasta, Sheika îți vine în ajutor cu tips and tricks pentru ca tu să strălucești!

 

SHEIKA TE AJUTĂ ÎN ALEGEREA NUANȚEI POTRIVITE DE FOND DE TEN

fond de ten, sheika, gold magazine

Să faci alegerea potrivită a nuanței fondului de ten nu a fost niciodată mai simplă, întrucât pe site-ul Sheika găsești o secțiune specială, SHEIKA SHADE FINDER. După ce ai răspuns întrebărilor de acolo vei ști exact ce nuanță de fond de ten este potrivită pentru tenul tău și care este subtonul pielii tale.

Citește și: https://goldmagazine.ro/secretele-unui-lifting-facial-reusit-cu-dr-iancu-morad/

PRO TIP: Cum să îți afli tonul pielii? Verifică culoarea venelor tale în lumina naturală. Dacă au o culoare albăstruie sau mov, atunci înseamnă că tonul tău este rece. Dacă, în schimb,au o culoare verzuie, atunci tonul pielii tale este cald. În cazul în care nu poti distinge culoarea venelor tale, atunci probabil ai un ton al pielii neutru.

 

EFECT DE SCULPTARE CU ANTICEARCĂNUL ARMOUR

anticearcan, sheika

Pentru un contouring reușit al feței , aplică anticearcanul Armour în zona de sub ochi, în zona nasului și în zona centrală a frunții pentru a adauga adâncime și definire trăsăturilor tale naturale. Folosește-l împreună cu fondul de ten Armour și vei obține un machiaj rezistent de vară și un look cu efect de sculptare.

 

ACCENTUEAZĂ-ȚI PRIVIREA CU SHEIKA BROW SOAP

sheika, sapun de sprancene

Sprâncenele frumoase oferă expresivitate feţei şi evidenţiează privirea! Dacă vrei sa conferi sprâncenelor acel aspect pieptănat, laminat și stufos, aplică Sheika Brow Soap pe toată lungimea sprâncenei și periază, în același timp, firele de păr fixând produsul în direcția dorită, de preferat în sus. Pentru un look grafic, foarte bine definit al acestora, folosește Royal Cushion, care datorită aplicatorului cu capete duble îți va crea efectul de microblading, direct la tine acasă.

 

CULOAREA FARDULUI ,POTRIVITĂ OCHILOR TĂI, CU PALETA HAYATI

sheika, farduri

Adaugă un plus de culoare! Perioada verii ne permite să experimentăm culori si texturi noi. Pigmenții extrem de rezistenți si cremosi din paleta Hayati te vor ajuta să obții combinații mate, satinate și metalice, perfecte pentru un look festiv de vară!

PRO TIP:

 • Pentru pielea DESCHISĂ LA CULOARE:
  ->Nuanțele de nude, auriu, bronz si de cupru pun în valoare cel mai bine culoarea pielii tale.
 • Pentru piele USOR BRONZATĂ:
  -> Nuanțele de auriu, maro și de ruginiu îți pun în valoare trăsăturile.
 • Pentru piele ÎNCHISĂ LA CULOARE:
  -> Orice nuanță de fard se potrivește acestui tip de piele. Încearcă-le pe toate!
 • Pentru Piele CA ABANOSUL:
  -> Nuanțele metalice și culorile vii arată senzațional pe pielea foarte închisă la culoare.

 

BUZE PERFECT CONTURATE CU LIP KIT-UL SHEIKA

ruj, creion buze, sheika

Începe prin a contura și umple complet buzele cu creionul de buze pentru a obține un aspect natural pentru atunci când vei aplica rujul. Creionul are și o ascuțitoare internă, poziționată la capătul de jos al acestuia. Trebuie doar să rotești și creionul este gata ascuțit și pregătit de aplicare. Umple buzele cu rujul lichid, fără să depășești conturul creat.

 

*Toate produsele le găsiți pe site-ul Sheika: https://thesheika.com

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply