To top
18 iun.

GOJI REPUBLIC, cosmetice din inima Transilvaniei

Cum a luat naștere brand-ul GOJI REPUBLIC?

 

GOJI REPUBLIC a luat naștere din dorința de a crea produse cosmetice naturale, cu accent pe calitate și experiența pe care o creăm clienților noștri.

 

Povestea brandului este fundamentată pe dragostea noastră pentru natură și pe dorința de a formula produse unice cu beneficii reale de care te poți bucura zi de zi.

 

Este un brand 100% românesc, natural, cruelty-free, manufacturat printr-un proces exclusiv manual în Brașov, și suntem bucuroși că am reușit să creăm un brand atât de apreciat, deși suntem abia la început de drum. Ne mândrim cu fructul de goji crescut de noi, în Transilvania, și dorim să facem cât mai cunoscute beneficiile acestuia atât în România, cât și în afara țării.

 

Elementul distinctiv față de celelalte branduri de pe piață

 

Unicitatea brandului constă în primul rând prin faptul că folosim ca ingredient principal faimosul fruct de goji, cunoscut ca fiind un superaliment și un ingredient extrem de benefic în industria farma, dar și în produsele cosmetice destinate îngrijirii tenului și corpului. Un detaliu mai puțin cunoscut, însă, este faptul că aceste fructe se cultivă chiar la noi în țară, existând două soiuri de goji românesc omologate, iar GOJI REPUBLIC deține singura cultură de goji românesc certificată organic din țară. Mai mult, acordăm o deosebită atenție formulării produselor astfel încât împreună cu celelalte ingrediente naturale din produsele noastre, extractul de goji să aducă cât mai multe beneficii asupra pielii tuturor.

 

Gamele de produse naturale 100% destinate îngrijirii pielii

 

Punem accent pe calitatea produselor noastre și avem în vedere în primul rând impactul pe care acestea le au asupra tenului dar și a mediului, iar procesul de creare al primei game a fost unul îndelungat și plin de provocări tocmai datorită faptului că am ales să folosim numai ingrediente naturale și de origine naturală.

 

În prezent sunt lansate trei produse de îngrijire atât pentru ten cât și pentru corp din inovatoarea gamă HYDRA SENSE, toate pe bază de extract de goji organic. Acestea sunt disponibile pe site-ul nostru www.gojirepublic.com, dar și în locații fizice din centrele de înfrumusețare partenere.

 

HYDRA SENSE Night Potion

(https://www.gojirepublic.com/collections/hydra-sense/products/hydra-sense-night-potion)ser de față intens hidratant pe bază de goji ce ajută la menținerea unui ten sănătos și luminos.

 

 

HYDRA SENSE Skin Loving Mousse

(https://www.gojirepublic.com/collections/hydra-sense/products/hydra-sense-skin-loving-mousse ) – este un produs cosmetic 100% natural obținut manual. Având o textură unică de mousse ce se absoarbe rapid, această cremă de mâini conține extract de goji românesc și are proprietăți de hidratare intensă și imediată a pielii.

 

 

HYDRA SENSE Body Loving Mousse

(https://www.gojirepublic.com/collections/hydra-sense/products/hydra-sense-body-loving-mousse)având o textură unică de mousse ce se absoarbe rapid, această cremă de corp are proprietăți de hidratare intensă și imediată a pielii datorită combinației unice de plante naturale cu extractul de goji.

 

Acestea se pot achiziționa atât individual, cât și la set, fiind un cadou excelent pentru toate persoanele iubitoare de cosmetice, în special de cosmeticele premium naturale.

 

Ce probleme ale pielii tratează produsele GOJI REPUBLIC

 

Ingredientul principal din produsele cosmetice GOJI REPUBLIC este extractul de goji românesc, care prezintă numeroase beneficii pentru ten, acesta fiind o sursă bogată de Vitamina C și antioxidanți – ce ajută la combaterea hiperpigmentării, dar și a stresului oxidativ; polizaharide, carotenoizi, și aminoacizi – o combinație inedită care hrănește și redă vitalitate tenului. În plus, așa cum sugerează și numele gamei, pe lângă proprietățile intens hidratante ale produselor („HYDRA”), extractul natural de iasomie și lavandă vine în completarea produselor noastre cu un miros unic pentru a oferi clienților și o experiență olfactiv sezorială relaxantă și calmantă („SENSE”). Mai mult, fiind testate dermatologic, produsele din gama HYDRA SENSE sunt concepute pentru a putea fi folosite pe toate tipurile de ten.

 

Gândul  GOJI REPUBLIC pentru cititoare

 

Trăim vremuri dinamice și imprevizibile, fapt pentru care viața noastră de zi cu zi a devenit foarte solicitantă, ceea ce ne determină să acordăm mai multă atenție îngrijirii de sine, atât la interior, cât și la exterior. Prin gama HYDRA SENSE dorim să îi oferim pielii respectul și suportul zilnic de care are nevoie, iar rutina ta de skincare să se transforme într-un ritual de îngrijire și relaxare alături de produsele noastre 100% naturale pe bază de goji românesc. Nu uita să ne spui părerea ta și să ne fii alături pe Instagram (https://instagram.com/gojirepublic), Facebook (https://www.facebook.com/gojirepublic) și TikTok (https://www.tiktok.com/@gojirepublic)  @gojirepublic pentru a fi la curent cu ultimele oferte și viitoare lansări de produse.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply