To top
10 iul.

Trupa Andre a dat „Reset la inimă”

Trupa Andre, din nou împreună, după mai bine de 18 de ani de pauză. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit marți, 9 iulie, celebrând acest eveniment prin lansarea clipului noii piese „Reset la inimă”. Încă de la primele ore de la lansare piesa a cucerit publicul, ajungând rapid la peste 100.000 de vizualizări pe Youtube.

După o perioadă de glorie în care s-au bucurat împreună de o carieră de succes, cele două cântărețe au ales să meargă pe drumuri diferite la acea perioadă, îmbrățișând cariera solo. Însă, soarta a avut alte planuri, și le-a adus împreună după un moment de impas din viața Andreei Bălan, când solista a întâmpinat o problemă la naștere. Artista lucra deja la o piesă, iar în momentul în care fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu, a ales să o viziteze a spital și-a dat seama că piesa este potrivită pentru a o cânta împreună, luând astfel decizia de a duce povestea Andre mai departe.

În urmă cu două decenii, trupa Andre a fost un adevărat fenomen în industria muzicală, având 1 500 000 de unități vândute, un succes uriaș pentru acele timpuri. Cele mai cunoscute hituri precum „Liberă la mare”, „Noapte de vis”, „Flori de tei”, „Prima iubire” sau „Am să-mi fac de cap” au fost fredonate în cadrul concertului de lansare de la Clubul Diplomatic de către cei invitați la eveniment. Cele două artiste au declarat că de acum înainte vor susține o serie de concerte împreună, dar se vor ocupa în paralel și de proiectele solo.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply