To top
1 nov.

Bețisorul Parfumat – un nou brand pe piața românească

betisorul parfumat

Bețișorul parfumat își ia angajamentul să fie întotdeauna sincer și dedicat clienților, păstrând transparența și o bună comunicare, două caracteristici esențiale.

Colaborăm doar cu parteneri serioși, în care avem încredere și suntem determinați să oferim produse calitative naturale la prețuri avantajoase. Ne bazăm pe experiență și intuiția noastră, aducând pe piață doar produse serioase și sănătoase, de calitate înalta.

MISIUNE ȘI OBIECTIVE ALE BRANDULUI

Produsele noastre de îngrijire, marca Bețișorul Parfumat, au ca obiectiv crearea unor produse cosmetice elegante, 100% naturale, ce alcătuiesc o relație armonioasă și echilibrată între corp și mediul natural în care trăim. Deoarece noi suntem o parte importantă a Naturii, folosim cu respect și drag doar ingrediente naturale în fabricarea produselor noastre.

Misiunea noastră este de a crea o legătură strânsă între Natură și Sănătate, pe toate planurile, fizic, psihic și emoțional. Suntem încrezători în experiența și cunoștințele pe care le-am dobândit în timp, în dedicarea și dragostea pe care o avem pentru tot ce ține de vindecare și natural.

Ne luăm în serios responsabilitățile etice și de mediu. Căutăm informații și asigurări de la furnizorii noștri că aceștia își tratează angajații cu respect și nu angajează munca copiilor. De fapt, mulți dintre furnizorii noștri au o implicare activă în comunitățile lor locale, contribuind adesea cu timp sau bani.

Și acum, în această etapă a călătoriei noastre, suntem încântați să împărtășim această pasiune cu voi. Indiferent dacă sunteți un începător sau un veteran al produselor de nișă, vă urăm bun venit în „magazinul nostru” și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim unele dintre cele mai bune tămâie din lume.

Arderea bețișoarelor parfumate este o metodă populară de relaxare, iar fiecare parfum are utilizări diferite și efecte pozitive asupra stării tale de spirit. Vindem o gamă variată de produse realizate manual, care au fost comercializate în mod echitabil și fără, așa că ne-am gândit că vă vom anunța exact pentru ce este bun fiecare parfum!

CUM DECIDEȚI CE PARFUM ESTE POTRIV PENTRU ȚIE?

Intră pe site-ul nostru și vei găsi ceva potrivit!

 

 

Redactia
No Comments

Leave a reply