To top
18 apr.

New Hot Spot in town: K’ara Lounge Restaurant

K’ARA Lounge Decebal si-a deschis portile la inceputul lunii aprilie, iar evenimentul de lansare a strans numerosi food & lifestyle bloggers, persoane publice din mediul online si presa, care au avut ocazia sa testeze preparate delicioase din meniu, sa socializeze si sa se bucure de atmosfera relaxata din locatie.

La evenimentul de deschidere, invitatii au avut parte de o seara care a inceput cu o degustare de vinuri de la Crama Rasova, Marius Ionescu i-a incantat pe invitati cu un flair show si cocktailuri speciale, un moment de neuitat pentru cei prezenti, iar Dj Yannis a intretinut atmosfera pe tot parcursul petrecerii cu muzica perfecta.

Aflat in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Decebal, nr 9, K’ARA Lounge este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu influente orientale. K’ARA reprezinta imaginea colectiva a unei generatii care traieste in doua lumi paralele – cea virtuala si cea reala. Inca de la inceput si-au dorit sa ofere o experienta completa offline, dar numai buna de postat si pe retelele sociale. De la preparatele gustoase si pana la fiecare detaliu din restaurant, toate au fost alese pentru a transmite povestea acestora.

Fiecare preparat este pregatit cu multa atentie si iubire, pentru a oferi clientilor o experienta culinara inedita. Preparatul care are cel mai mare succes este Antigonia Plate, un must try de arome savuroase cu carne de vita, kaymak, turmeric pe pat de bulguri si vermicelli, originar din regiunea Antalya la care au adus si o nota personala. Muhammarata este un preparat actualizat si modern al penelor Arrabiata, iar pastele carbonara au devenit K’arabonara sub semnatura K’ARA.

Invitatii au avut parte de o selctie de preparate culinare ce urmeaza sa intre in meniul restaurantului, precum: Aleppo Plate, New York pastrami hummus, Destination Calabria, Beauty and the Beef.

K’ARA propune clientilor sai, pe tot parcursul anului, o terasa de vis acoperita, iar in sezonul cald se pot bucura si de cea exteriora. De asemenea, in curand se va deschide si un private lounge la etaj pentru cei care doresc sa petreaca timpul alaturi de cei dragi intr-un loc rezervat. Servirea este impecabila, iar piesa de rezistenta este reprezentata de mancarea de exceptie, unde retetele inovative inspirate din Orientul Mijlociu constituie o nota aparte de alte localuri.

K’ARA te invita sa le faci o vizita si sa descoperi pasiunea bucatarilor pentru mancarea mediteraneeana si orientala!

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply