To top
7 mart.

Eugen Cristea și Cristina Deleanu, verighete gravate cu numele de alint

eugen cristea
După patru decenii de iubire, Eugen Cristea și soția sa, Cristina Deleanu, încă păstrează vii primii fiori ai dragostei care i-a legat. Cei doi artiști au o poveste de viață demnă de film și au dezvăluit secretul relației lor.

 

Eugen Cristea și Cristina Deleanu, 40 de ani de iubire

Formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz și mulți oameni vor să știe cum au reușit. Cei doi actori au mărturisit că gesturile de afecțiune își au locul chiar și în ziua de azi în casa lor și încă se mai alintă, așa cum o făceau și la începutul relației.

Cum a început povestea de iubire dintre cei doi mari actori

La Teatrul Național din Iași a zărit-o Eugen Cristea pentru prima oară pe cea care avea să îi devină doamna inimii sale mai târziu, pe vremea când era un copil de doar 12 ani. A privit-o plin de facinație atunci când a văzut-o jucând pe scenă.

eugen cristea

„Eram cutremurat, la propriu, ce caută la un teatru românesc, o actriță franțuzoaică”, așa a descris-o Eugen Cristea atunci când a văzut-o pentru prima dată pe Cristina Deleanu.

Din acel moment și până la ce avea să urmeze mai târziu au trecut ani buni, în care cei doi actori și-au văzut fiecare de viața lor. Cristina Deleanu s-a căsătorit, dar destinul avea cu totul și cu totul alte planuri. Cei doi actori s-au îndrăgostit nebunește jucând împreună și a urmat o prea frumoasă poveste de iubire.

„Acum pot să vorbesc mai la rece, categoric. Atâta vreme cât ceva din sufletul și chiar și din mintea unui om îți arată că lucrurile stau așa si nu așa, sau bine, sau rău, nu pot să spun asta, dar stau diferit, atunci faci ce trebuie. Eu așa am crezut, că fac ce trebuie. (…) Eu din clipa aia n-am mai ținut cont nici de gura lumii, nici de oamenii din jur.”, a spus Cristina Deleanu.

 

Citește continuarea articolului pe Canal33.ro

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply