To top
20 dec.

Dr. Klara Băncilă te învață cum să întinerești cu 10 ani

Anii trec, dar urmele pe chip nu e musai să rămână! Tinerețe fără bătrânețe poate fi un motto destul de ușor de pus în practică în zilele noastre, mai ales acum, când procedurile estetice minim-invazive avansează constant. Dacă îți dorești un chip mai tânăr, dna dr. Klara Băncilă, specialist Swiss Clinics, te învață cum să îl obții, în doar câteva ore!

Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic

Cat de vizibile trebuie sa fie cearcanele pentru a fi candidatele ideale pentru aceasta procedura?

Umperea cearcanelor cu AH se adreseaza persoanelor cu lipsa de volum in zona pleoapelor inferioare, in special in zona santului lacrimal, si/sau cu modificari de culoare (hiperpigmentar) ale pielii din zona.

 

De ce ne ajuta umplerea cearcanelor sa obtinem un efect de intinerire rapid?

AH+ special destinat pentru aceasta procedura (atentie – nu se injecteaza orice fel de AH, ci doar cele cu formule special concepute pentru aceasta zona delicata) va umple, va volumiza, va hidrata si va depigmenta regiunea cearcanelor. Prin urmare, va crea volum acolo unde lipseste, va hidrata si va reintineri pielea, va reduce ridurile fine din zona si va depigmenta culoarea maronie sau violacee a zonei , prin urmare aspectul este unul reintinerit al zonei pleoapelor inferioare.

 

Este o procedura dureroasa?

Procedura se face cu anestezie locala, injectabila sau prin aplicare de crema anestezica, iar AH-ul folosit pentru injectare contine si el substanta anestezica, astfel incat procedura nu este una dureroasa.

 

De la ce varsta se poate face aceasta procedura?

Varsta minima este 18 ani deoarece uneori cearcanele nu sunt legate neaparat de procesul de imbatrinire, ci pot fi mostenite genetic, incat se poate face aceasta procedura atat la persoanele tinere, dar si la cele mai mature. Desigur, acolo unde exista o indicatie medicala corecta, apreciata printr-un examen local, in cadrul unei consultatii.

 

Reconturarea mandibulara

La ce ne mai ajuta pe langa obtinerea unui profil bine conturat?

Reconturarea mandibulara cu AH sau cu fire PDO, creand o mai buna definire a conturului osos mandibular, ofera si un efect de tensionare a tegumentului si etajulului inferior al fetei si a zonei gatului, astfel incat efectul este unul de usor lifting. La persoanele cu ptoza (lasarea tesuturilor) faciala in partea inferioara a fetei, iar la pacientele tinere, fata apare mai sculptata, mai definita.

 

Cat dureaza si de cate ori trebuie sa vina pacientele pentru intretinerea rezultatului obtinut?

Efectul dureaza intre 6-12 luni, in functie de tipul de AH folosit, de cantitate si de tehnica (asocierea cu firele PDO intareste efectul si remanenta rezultatului), de aceea se recomanda pentru a intretine rezultatul sa nu asteptam pana cand se va resorbi complet AH, ci la 6 luni sa revenim pentru intretinere.

 

Tratamentul ridurilor de expresie cu botox

Este recomandat sa apelam la botox dinainte de formarea ridurilor vizibile?

Da, se poate face profilactic tratamentul, cu o doza mult mai mica, asfel incat sa prevenim aparitia lor (varsta minima 18 ani).

 

Care este cea mai ceruta zona pentru injectare in randul pacientelor dvs.?

Ridurile dintre sprancene- zona glabelei si cele de la frunte. Ulterior, pe masura ce pacientele au o varsta mai matura, si cele de la coltul lateral extern al ochilor.

 

Cat de mult ne poate schimba fizionomia lipsa ridurilor?

Tratamentul cu toxina botulinica pentru estomparea ridurilor nu trebuie sa ne modifice fizionomia, doar sa atenueze sau sa previna ridurile. Fata apare mai relaxata, mai odihnita, acesta este aspectul spre care tindem sau incurajam pacientele, ci nu lipsa mobilitatii si a expresiilor faciale (de exprimare a emotiilor de orice fel).

 

Augmentarea buzelor

Topul celor 3 beneficii majore pe care le obținem în urma augmentarii buzelor

Corectarea asimetriilor, volumizarea si hidratarea sunt principalele beneficii majore.

 

De ce criterii trebuie sa tinem cont atunci cand alegem forma lor?

De conformatia unica originala a buzelor si a muschilor din zona lor la fiecare pacienta in parte, de gradul de hidratare sau de uscaciune a tesuturilor, de ceea ce doreste pacienta desigur si de gradul de siguranta in ceea ce priveste procedura in sine (data de alegere a unui AH si a tehnicii adecvate pentru fiecare caz in parte). Sunt situatii cand pacientele nu sunt la prima injectare, au fost injectate in alta parte, nu stim cu ce substanta anume, prezinta asimetrii, granuloame si atunci stabilim un plan de tratament pentru a obtine un rezultat armonios si pe placul pacientei, in anumite cazuri in mai multe etape.

 

Secretul folosit de Swiss Clinics pentru cele mai frumoase rezultate

 

Specificul nostru este dat de personalizarea procedurii pentru fiecare caz in parte, consilierea pacientelor pentru a alege cea mai optima varianta pentru ceea ce isi doresc sa obtina, calitatea si multitudinea de tipuri de AH pe care le avem in stoc, asa incat putem adapta si gasi pentru fiecare caz in parte cea mai buna solutie, perfectionarea continua a medicilor cu ultimele noutati in materie de tehnica de injectare si tipuri de AH, astfel incat tot ceea ce face in orice alt loc din lume de top in chirurgie estetice, se poate face si la noi. Si, sa nu uitam, experienta pe zecile de mii de paciente fericite pe care le avem!

 

Dr. Klara Băncilă, specialis Swiss Clinics

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply