To top
19 iun.

Curs de Jurnalism & Online pentru startul carierei tale media

Îți dorești o carieră în mass-media, să ai mai multă vizibilitate și succes pe Instagram sau Youtube? Gabriel Fereșteanu, gazda show-ului de seară de la Virgin Radio, unul dintre cele mai ascultate latenight-uri din FM, vine cu un curs pentru tine, menit să te ajute să îți găsești locul în industrie.

 ,,Abordarea este una bazată pe experiența din mai multe redacții naționale de top. Avem nevoie de cursuri practice și adaptate pentru cei care vor să fie în inudstrie”, ne spune Gabriel Fereșteanu (Virgin Radio).

New Media – The Workshop este gândit ca o experiență pentru cei care participă, o bază teoretică esențială și mai multe sesiuni de lucru, într-un dialog direct cu profesioniștii din industrie. ,,Este posibil ca cei mai mulți dintre cei care citesc aceste rânduri să mă asocieze astăzi cu emisiunea mea de la Virgin Radio sau videourile de pe Youtube, dar drumul meu în industrie a început într-o emisiune pe TVR, apoi în redacția cotidianului Evenimentul Zilei. Au urmat alte câteva colaborări cu radio-uri și televiziuni, printre care TVR, Gold Fm sau Radio România. Abordarea acestui curs este una diferită, bazată pe toată această experiență. Indiferent de platforma pe care am livrat conținut au existat principii comune care m-au ajutat să-mi ating obiectivele. Va fi un curs adaptat, complet și nu va practica prețurile extrem de ridicate de la cursuri similare” , spune Gabriel Fereșteanu.

Ce înveți la curs:

-cum se realizează un video pe Youtube, un profil de Instagram de succes, un podcast, un buletin de știri, o emisiune radio/ video sau un interviu video

-ce presupune un job în rado/TV/Digital

-care sunt tools-urile de creștere și îmbunățire a vizibilității pe internet folosite de vedete și companii

-care sunt calitățile personale pe care să mizezi

-trucuri practice din video jurnalism, în pas cu tendințele

-cum să îți alegi subiectele care să ajungă la oameni

-cum să vorbești liber în fața camerelor, microfoanelor sau oamenilor

-cum să te promovezi

-cum să folosești noile instrumente online pe canalele media tradiționale

,,Cel mai probabil urmează un turneu”

Cererea pentru NEW MEDIA The Workshop este una destul de mare ,, Nu m-am așteptat la un impact atât de mare, trebuie să recunosc. L-am anunțat prima oară în martie, dar situația COVID ne-a obligat să-l amânăm. Nu am anunțat noua dată până nu a fost legal și sigur pentru noi toți, iar la eveniment toate regulile vor fi prioritare. În București vom organiza două sesiuni pentru că cererea este mare și din acest motiv încă nu am făcut nicio referire la bilete. Cel mai probabil, în vară voi ajunge în mai multe orașe cu acest workshop

La sesiunea din București printre invitați se numără și unul dintre cei mai apreciați manageri din industrie, Vlad Pârvulescu. Fondatorul W Talent Management Hub are în portofoliul său nume ca Alina Eremia, Ilinca Vandici, Ami, Mimi, Maximilian Ioan și a pregătit pentru sesiunea din București câteva case studies ale vedetelor de top. Andrei Niculae, gazda emisiunii de drive time Virgin, va aduce câteva tips & tricks de public confidence.

Pentru înscrieri și mai multe informații: click aici (reducere 25% până pe 27 iunie)

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply