To top
21 sept.

BEWELL STORE – 1 an de beauty concept store

BeWell Store Beauty Concept, situat pe Str D. I. Mendeelev 8, din centrul Bucurestiului, a celebrat pe 20 septembrie 1 an de existență.

Stop, recharge, glow –  aceasta este misiunea BeWell Store.

„Pentru noi, este esential să te ajutăm să îți cunoști și să tratezi problemele specifice pielii, să primești informații corecte în legătură cu nevoile tipului tău de ten și de asemenea, să celebrăm împreună frumusețea. De aceea, la BeWell Store găsești o gamă bogată și completă de produse pentru îngrijirea feței, corpului, make-up și hair. Am deschis primul nostru magazin fizic în 20 septembrie 2021, iar de un an ne bucurăm împreună de produsele cosmetice premium coreene de îngrijire a tenului, toate pe bază de ingrediente naturale, organice. Beauty adviserii noștri te îndrumă în a face alegerea potrivită în funcție de tipul tău de ten și de nevoile acestuia și în plus, ai posibilitatea de a testa orice produs atât în magazin, cât și acasă”.

 

BEWELL STORE, 1 AN DE FRUMUSEȚE!

„Pe data de 20 Septembrie am aniversat un an de frumusețe alături de prieteni, clienți, colaboratori și persoane publice într-un decor vibrant, cu multă energie, zâmbete și strălucire. Printre invitații de renume s-au aflat: Alexia Eram, Daiana Anghel, Emma de la Zu, Ana Maria Brânză, Valerie Lungu, Sensy, Oksana Ionașcu și Bianca Brighilă. Magia din cadrul evenimentului a fost posibilă și datorită partenerilor de top precum: TEILOR, Crama Liliac, Chez Marie Confisserie, Florile Cezarei, Blaze by Burgerati, SlooP, Nutrisential, The Socialite PR Agency”.

Simona Stănoi
No Comments

Leave a reply