To top
12 feb.

Lifting sâni – o procedură sigură și benefică

procedura de lifting sani

Această procedură chirurgicală populară îndepărtează excesul de piele și strânge țesutul din jur pentru a crea un contur al sânilor mai tânăr. Un lifting de sâni poate reduce, de asemenea, dimensiunea areolelor dacă acestea s-au mărit în timp. Unele femei se simt foarte conștiente de deflația sânilor lor și doresc să aibă această intervenție pentru a-și readuce sânii într-o poziție mai feminină și naturală. În cele mai multe cazuri, procedura de ridicare a sânilor repoziționează, de asemenea, mamelonul și plasarea areolare pentru a îmbunătăți aspectul noului sân.

Când alegeți un chirurg pentru intervenția de liftingul sani, căutați o certificare de bord înainte de orice altceva. Chirurgii de top au calificări precum și experiența necesară în liftingul de sâni. Chirurgul potrivit își va face timp să vă cunoască nevoile și să vă ofere o recomandare de acolo. Dacă este posibil, obțineți întotdeauna o a doua opinie înainte de a vă programa procedura.

Ce opțiuni avem pentru liftingul de sâni?

Scopul principal al lifting-ului este de a repoziționa și de a remodela sânii, nu de a mări dimensiunea sânilor. Dacă dimensiunea sânilor este, de asemenea, o problemă, este posibil să „adăugați” liftingul cu augmentarea. Majoritatea chirurgilor vă vor putea arăta cum ar putea fi rezultatele dvs. folosind tehnologia imagistică 3D. În acest fel, puteți decide dacă ar trebui să adăugați implanturi la procedura de ridicare a sânilor. Combinarea liftului cu augmentarea nu va prelungi neapărat timpul de recuperare, dar va necesita o intervenție chirurgicală puțin mai lungă.

În cazul în care credeți că doriți să adăugați mărirea sânilor la lifting, dar nu sunteți sigur cum ar arăta, fotografia 3D vă poate ajuta. Mulți chirurgi plastici certificați de bord utilizează fotografia 3D și software-ul special pentru a ajuta la planificarea chirurgicală și pentru a simula rezultatul dorit. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă imagina cum ați arăta după procedură.

Înainte de a fi supusă unei intervenții chirurgicale de acest fel, este important să înțelegeți procedura și potențialele riscuri și beneficii. În timpul consultării cu chirurgul plastician, asigurați-vă că puneți orice întrebări pe care le aveți despre procedură și discutați așteptările pe care le aveți. De asemenea, esteticianul vă va evalua istoricul medical și vă va examina sânii pentru a determina dacă îndepliniți toate condițiile pentru procedură.

Alegerea momentului potrivit pentru intervenția chirurgicală este una dintre cele mai bune modalități de a obține rezultate satisfăcătoare . Cel mai bine este să așteptați până când sunteți la sau aproape de o greutate stabilă. Pierderea unei cantități substanțiale de greutate după un lifting de sâni poate duce la o lăsare suplimentară care compromite rezultatele. Multe femei aleg să aștepte până după ce au copii, deoarece alăptarea poate afecta, de asemenea, volumul și forma sânului. Cu toate acestea, momentul intervenției chirurgicale este o alegere personală care merită discutată cu chirurgul dumneavoastră.

Care ar fi concluzia și ce așteptări ar trebui să avem?

Încredeți-vă rezultatele numai unui chirurg plastician cu experiență vastă și expertiză în liftingul sânilor. Pe lângă faptul că este certificat, chirurgul dvs. ar trebui să aibă și recenzii strălucitoare ale pacienților și o galerie plină de fotografii frumoase înainte și după. Vă puteți uita pe Google Maps la recenzii, pe pagina de Facebook, dar poate și forumuri de discuție sau alte canale.

Redactia
No Comments

Leave a reply