To top
19 oct.

AZAR BEAUTY CONCEPT, cel mai complex salon de înfrumusețare din România

S-a deschis cel mai mare și complex salon de înfrumusețare din România, cu cea mai performantă aparatură de remodelare corporală și facială, AZAR BEAUTY CONCEPT, născut din pasiunea pentru frumos și din dorința de a oferi un plus de valoare standardelor actuale din industrie.

Azar înseamnă renaștere, locul în care nu vei avea parte doar de servicii de înfrumusețare, ci și de consultanță, dar și de o echipă care te va ajuta să ieși din zona de confort și care îți va oferi susținere pentru tot ce înseamnă creșterea încrederii de sine.

Datorită experienței noastre acumulate în decursul anilor, am creat un sistem de tratamente bazate pe tehnologie de vârf. În prezent, abordarea noastră pe piață se concentrează pe nevoile omului modern, în continuă schimbare. De aceea, conceptul acestui salon/clinică este unul futurist și strâns legat de inovație și de evoluție. Țelul nostru este acela de a satisface orice nevoie legată de imaginea estetică a clienților noștri prin diversitatea și complexitatea serviciilor prestate.

Cu un record dovedit de activitate profesională în machiaj comercial, de modă și de frumusețe, Ciftci Elena este întotdeauna la mare căutare de misiuni de machiaj în publicitate, editoriale, videoclipuri muzicale, precum și TV și film. Fie că este vorba de o campanie de marcă sau de un machiaj pentru apariția unei celebrități pe covorul roșu, Elena Ciftci are experiența și expertiza pentru a oferi rezultate de calitate în timp util.

Elena Ciftci este o artistă în domeniul beauty din România, cu peste 11 ani de experiență și o reputație binecunoscută pentru furnizarea celor mai bune servicii din sfera sa profesională.

Portofoliul de muncă al artistului și istoricul impresionant al clienților este o dovadă a profesionalismului muncii sale. Ea demonstrează în mod clar nivelul de calificare și calitatea muncii sale oferite unei varietăți de clienți, mărci și corporații de profil înalt de renume mondial la nivel internațional, profesând 4 ani și în Londra unde a oferit cursuri și servicii profesionale.

Clientele de top ale salonului le includ pe Valentina Borcea, Nasrin Ameri, Bianca Dragușanu, Crina Matei, Elena Băsescu, Gabriela Szabo, etc.

Lucrările de modă și machiaj editorial ale Elenei au fost publicate în reviste tipărite și online din România, Ok! Magazine, Harper’s Bazaar, Elle Beauty, Celebritatea, Luxury Magazine, Ghidul Miresei, etc.

De asemenea, Elena Ciftci a avut o mulțime de apariții în presa și la televiziune la cele mai cunoscute trusturi: Kanal D0, Prima TV, Pro TV, B1 TV, Național TV, Antena 1, Antena Stars și Antena 3.

Elena Ciftci poate pune la dispoziție o echipă de artiști specialiști în machiaj cu experiență pentru spectacole în culise și evenimente la scară largă, inclusiv oferirea oricăror servicii de coafură sau manichiură care ar putea fi, de asemenea, necesare.

Cum a descoperit Elena Ciftci pasiunea pentru domeniul beauty 

Mereu am considerat că frumusețea contează și că fiecare femeie trebuie să arate bine și să fie îngrijită, de aici și ideea de la care am pornit atunci când am creat AZAR BEAUTY SALON.

Ne-am extins activitatea de la manichiură și coafor, remodare corporală, masaj, make-up, epilare definitivă pentru ca fiecare dintre voi să poată profita de servicii complete de îngrijire.

Fiecare produs este ales cu grijă, pentru că punem preț pe calitate și ne dorim să satisfacem cerințele pe care le au clientele noastre. La Azar Beauty Concept poți veni ori de câte ori dorești, serviciile vor rămâne la aceleași standarde înalte, iar atmosfera va fi mereu caldă și prietenoasă.

Modul în care esti văzută de cei din jur constă și în alegerile pe care le faci. Profesionalismul nostru va fi constant, iar asta se va reflecta în capetele întoarse pentru a te aprecia.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply