To top
1 nov.

Răsfăț de toamnă pentru îngrijirea părului și a corpului

Anotimpul rece ne poate da bătăi de cap din toate punctele de vedere. Dacă ar fi să vorbim despre frumusețe, în această perioadă părul are tendința să fie tern, își piede volumul și se electrizează cu ușurință. În cazul pielii, una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm este uscarea excesivă. Dar, pentru toate acestea, există rezolvare!

Păr lucios și sănătos chiar și-n anotimpul ploios

Vrem nu vrem, toamna ne aduce ploi, ne fură grade bune din termometre și, de parcă n-ar fi de ajuns, ne pune și piedici când vine vorba despre îngrijire. Cel care suferă cel mai mult în această perioadă este părul care are nevoie mai mult ca oricând de o hidratare intensă și de produse care să-i redea strălucirea.

Uleiul tratament Morocconoil reface și revitalizează părul deteriorat în urma agresiunilor provocate de factorii chimici și de mediu. Nu conține alcool, se absoarbe imediat pe părul umed sau uscat. Aplicat pe părul umed, micșorează timpul de uscare. De asemenea, ajută la descurcare, oferă luciu și hidratează.

moroconoil, topshop

Uscătorul de păr Parlux Advance Gold este unul performant și îndeplinește cerințele tehnice identice cu cele  de la salon. Are un motor puternic, ceea ce înseamnă că timpul de uscare este rapid și economisești energie. Este ușor, silențios, ergonomic, cu tehnologie ionică și ceramică, oferind părului strălucirea mult dorită.

foehn, uscator de par, topline, toplineshop

Părul are tendința să fie tern, își piede volumul și se electrizează

După ce am uscat părul, următorul pas este coafarea lui. Pentru a combate efectele umidității, crema de păr  hidratantă pentru coafat din gama Moroccanoil ne ajută să avem un păr sănătos și frumos. Se aplică 1-2 pompe de cremă pe părul umed sau uscat, de la jumătatea lungimii până la vârfuri.

Tenul hidratat cu cremele potrivite se ține

Nu mai este un secret că, pentru a te bucura de un ten frumos și sănătos, este necesar să folosești doar produse de calitate, menite să-l ajute. Pentru a preveni și pentru a trata deshidratarea tenului se recomandă cremele cu textură cremoasă, mai ales în această perioadă în care acesta este mai sensibil și din cauza purtării măștii.

Crema Guinot Hydrazone pătrunde în toate straturile epidermei, pentru întreaga zi. Este o sursă continuă de hidratare datorită hidro-lipozomilor. Lasă pielea suplă și catifelată, oferind luminozitate tenului.

guinot, crema guinot, guinot hydrazone, topline, toplineshop

De asemenea, este necesar să acordăm aceeași atenție și pielii corpului. Înainte de a o hidrata, este recomandat să o exfoliem cu un produs special, blând, care să nu o agreseze. Acest pas va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și va favoriza absorbția substanțelor active din cremă.

Exfoliantul de corp de la Academie aduce răsfățul unei zile de spa la tine acasă. Inspirat de delicatețea și aroma florii de cireș, are o textură spectaculoasă, care se transformă pe mășură ce este masată pe corp. Conține ingrediente 99,4% naturale, printre care particule exfoliante de zahăr și sâmburi.

academie, topline, toplineshop

Vestea bună este că poți găsi toate aceste produse profesionale pe site-ul: toplineshop.ro sau în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti), iar in perioada 31.10.2020-08.11.2020 beneficiezi de reduceri de până la 70%. Spor la cumpărături!

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply