To top
3 iul.

Produsele de machiaj Sheika potrivite pentru vară

sheika
Vara aduce soare, petreceri pe plajă și o dorință naturală de a arăta cât mai bine. De aceea, ai nevoie de produse ușoare, rezistente la transfer și care să nu încarce tenul. Iată recomandările Sheika pentru un machiaj rezistent chiar și-atunci când temperaturile din termometru sunt ridicate!

Fond de ten „Armour Soft Matte Foundation”

sheika

Fondul de ten Sheika, „Armour Soft Matte Foundation” te ajută să obții un finisaj mat, fin și catifelat, care durează toată ziua. Formula sa este special creată pentru a controla excesul de sebum, menținând în același timp un aspect natural și radiant.

Textură ușoară și fără ulei

Spune adio fondurilor de ten grele și care încarcă tenul. Fondul de ten Soft Matte de la Armor by Sheika este ușor și permite pielii să respire, oferind totodată o acoperire excelentă.

Acoperire construibilă

Adaptează-ți nivelul de acoperire cu ușurință. Fie că preferi un aspect natural, transparent sau o acoperire completă, acest fond de ten poate fi aplicat în straturi pentru a obține rezultatul dorit.

Rezistență îndelungată

Datorită formulei sale avansate, fondul de ten Soft Matte de la Armor rezistă pe tot parcursul zilei, fără a se transfera, fără a se șterge sau a crea linii inestetice. Spune adio retușurilor constante!

 

Paleta de farduri „The desert”

sheika

O paletă captivantă inspirată de deșert, care te va transporta la frumusețea dunelor de nisip și a apusurilor calde.

Aplicare

Primul pas: Aplică o nuanță deschisă pe întreaga pleoapă, de la linia genelor până la sprâncene.

A doua nuanță: Aplică o nuanță mai închisă de-a lungul pliului pleoapei, înspre colțul exterior al ochiului.

Creează profunzime cu nuanțe mai închise

Folosește o pensulă stufoasă pentru estompat și aplică nuanța de tranziție prin mișcări înainte și înapoi.

Adaugă culoare pleoapei

Folosind o pensulă mai mică și conică, aplică o nuanță mai închisă în colțul exterior al pleoapei și estompează-o în pliu.

Estompează și blenduiește

Folosește o pensulă de estompat pentru a blendui ușor marginile culorii pleoapei în pliu, astfel încât să obții un machiaj de nota zece!

Caracteristici

Fiecare nuanță este bogat saturată, permițându-ți să creezi look-uri atrăgătoare și de impact care ies cu adevărat în evidență.

Fardurile de pleoape sunt concepute pentru a fi ușor de estompat și de construit în straturi, fiind extrem de versatile.

Explorează o varietate de nuanțe pe care această paletă le conține, inclusiv mate, sidefate și metalice.

Formulă de lungă durată și rezistentă la formarea pliurilor, astfel că machiajul ochilor va arăta mereu proaspăt și vibrant.

 

Gloss de buze „Rich Lustre”

sheika

Rich Lustre Lip Gloss oferă un finis lucios strălucitor care îți accentuează frumusețea naturală a buzelor.

Începe aplicarea gloss-ului de buze pe centrul buzei inferioare, din centrul buzei inferioare spre colțurile exterioare. Asigură-te că urmezi conturul natural al buzei tale.

Repetă același proces pe buza superioară.

Apasă buzele împreună de câteva ori pentru a distribui uniform gloss-ul. Dacă dorești o strălucire mai intensă, poți aplica un al doilea strat.

Gloss-ul este formulat pentru a fi non-lipicios, oferindu-ți confort de lungă durată pe tot parcursul zilei.

Gloss-ul de buze Lustre îți face buzele să arate grozav și le oferă, în același timp, și o hidratare intensă.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply