To top
2 oct.

Noua colecție Furla

Toamna este momentul potrivit pentru a da un suflu nou garderobei tale, de aceea poti include in topul celor mai potrive piese si noile creatii apartinand colectiei Furla pentru sezonul sezonul rece. Faimos pentru reinterpretarea stilului de viaţă italian într-o manieră contemporană si creativă, brandul propune modele clasice pentru linia casei, reinterpretate urban, dinamic.

Brandul de lux Furla este 100 % italian, în istorie şi spirit. Fondată în anul 1927 la Bologna de Aldo şi Margherita Furlanetto, marca este în continuare puternic ancorată în trecutul solid al flerului său pentru frumuseţe, designului inovator, tradiţionalei sale măiestrii şi expertizei iscusiţilor săi artizani.

 Accentul pe tradiția pur italieniească și măiestria creațiilor ieșite din mâinile meștesugarilor peninsulari se respectă cu strictețe. Sunt, de fapt, tușele de valoare ce contribuie la  veridicitatea discursului acestui etalon al luxului. Noua colectie este disponibila in magazinul Furla din Baneasa Shopping Citt.

 În această toamnă caldă, natura cucerește orașul și se reflectă în întreaga colecție Furla F/W19, cu nuanțe inspirate de roșu, negru și roz. De la iarnă până la primăvară, nuanțele de verde încep să se estompeze pentru a se lăsa cucerite  de matricea gri-negru-roșu. Fazele de tranziție de la un sezon la altul sunt delicate și silențioase. Rozul strălucitor preia treptat tonuri mai palide, mai ruginii.

 Începând de la genți și rucsacuri practice pentru cei îndrăgostiți de modern, până la clutch-uri și genți elegante, colecția de toamnă – iarnă 2019 Furla le înglobează pe toate și își lasă amprenta stilistică unică, inimitabilă, pe fiecare model: rafinament italian pur, calitate și eleganță! Modelele cu forme mai clasice, cum ar fi gențile, hobo și mini cross body sunt piesele de rezistență ale colecției.

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply