To top
27 iun.

Mădălina Brîndușescu, secretul buzelor perfecte

Din dorința de a atinge perfecțiunea, foarte multe femei optează pentru anumite proceduri de ordin estetic, non-invazive. Perfecțiunea, însă, constă în îmbunătățirea trăsăturilor și punerea lor în evidență, într-un mod cât mai armonios. Doar un medic iscusit poate obține cele mai bune rezultate, de aceea documentarea reprezintă un pas important atunci când decizi că este momentul pentru o schimbare. Cea mai dorită procedură este, fără doar și poate, augmentarea buzelor. Mădălina Brîndușescu owner Beauty Art Aesthetics, dezvăluie secretele pentru a avea cele mai frumoase buze.

Cum pot obține pacientele buze bine conturate, dar care să își păstreze, totodată, aspectul natural?

Tehnica pe care noi o folosim este exclusivă și personalizată. De-a lugul anilor, am participat și participăm în continuare la diverse congrese, cursuri, plătim medici din afară pentru a învăța de fiecare dată ceva nou. Din nenumărate cursuri pe care le-am avut în ultimii ani, ne-am personalizat o tehnică a noastră, care ne oferă rezultate foarte bune.

 

Prin ce se remarcă tehnica pe care o folosiți?

Chiar și în cazurile dificile, de exemplu, rezultatele într-adevăr reușite se observă atunci când lucrăm, injectăm o buză dificilă. O buză cu tuberculul accentuat, cu asimetrii, cu goluri sau în cazul buzelor foarte subțiri pentru ca este foarte dificil să realizăm liftingul buzei, în acel caz. Tocmai din acest motiv avem un plan de tratament. În cazul persoanelor cu buze foarte subțiri lucrăm cu o cantitate mică și injectările vor fi la perioade aproximativ scurte, dar cu cantități mici. Astfel reușim să dilatăm fibrele și să obținem un rezultat natural, o formă frumoasă, dar în timp.

 

Ce apreciază cel mai mult clientele la serviciile voastre?

Pacientele apreciază cel mai mult la serviciile noastre, de atenția, de tehnicile foarte avansate de injectare și mai ales sinceritatea, deoarece noi realizăm doar procedurile care se pretează pentru fiecare pacientă în parte.

 

La ce aspecte trebuie să fie atentă o femeie atunci când își alege locul în care își injectează buzele?

Trebuie să fie atente la mai multe aspecte. În primul rând, trebuie să aleagă o clinică cu experiență, o clinică cunoscută, de ce nu, care lucrează cu produse bune. Să urmărească rezultatele acelei clinici, medicii și testimonialele, acestea fiind cele mai importante. O pacientă trimite testimonial în momentul în care este foarte mulțumită, iar testimonialul se trimite când rezultatul este final și vindecat.

 

Cum reușiți să obțineți rezultate atât de bune, care vorbesc de la sine prin numărul mare de recenzii pozitive?

Prin foarte multă muncă, prin cei șapte ani de experiență pe care îi avem și nenumărate cursuri private pe care le plătim constant pentru a ne upgrada cât mai mult tehnicile.

 

Interviu by Mădălina Brîndușescu, owner Beauty Art Aestethics

https://beautyartaesthetics.ro/

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply