To top
6 iul.

Edward Maya regizează primul său film

Cântărețul și producătorul Edward Maya continuă să uimească cu talentele sale ascunse. După ce a dezvăluit recent publicului pasiunea sa pentru pictură, de această dată apare într-o nouă postură, cea de regizor.

Mysteries of Beauty” este primul film de tip documentar regizat de Edward Maya, produs de Mayavin Film Studios, ce va fi finalizat până în anul 2022, când va avea loc și premiera. Tema principală o reprezintă chiar viața în sine – complexitatea ei și evenimentele care o compun, inclusiv sexualitatea și toate aspectele ei.

„Intenția clară pe care o am cu acest film este aceea de a-i ajuta pe oameni să-și trezească și să-și acceseze inima spirituală prin intermediul emoțiilor estetice”. Coloana sonoră este compusă, mixată și produsă în întregime de Edward Maya Symphony.

Cadrele au fost filmate în aproximativ 100 de locații din 25 de țări, pe o perioadă de șapte ani, în care s-a desfășurat turneul live Edward Maya. Printre acestea se numără România, India, Costa Rica, Egipt, Nepal, Indonezia, Arabia Saudită, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Pakistan, Kazahstan, Statele Unite și Maroc.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply