To top
30 sept.

Nicoleta Negură, rochie specială pentru campania Givenchy

Nicoleta Negură este un designer din Piatra Neamț, care datorită talentului ei a ajuns să își facă cunoscut numele și peste hotare. Rochiile superbe pe care le realizează au ajuns să fie apreciate de străini, iar acum face furori cu o ținută de vis special creată pentru bloggerița Codrina Apostol, în campania de promovare a noului parfum Givenchy.

Lansarea noului parfum „L’Interdit”, de la Givenchy a desfășurat o mega campanie de promovare în mediul online cu ajutorul unor influenceri de top. Printre aceștia s-a numărat și Codrina Apostol, o bloggerita cunoscută și extrem de apreciată pentru postările ei. Iată că pentru Codrina această acțiune a fost una extrem de provocatoare, care i-a pus imaginația la bătaie. Pentru ca rezultatul final să fie unul spectaculos, și de data aceasta ea a ales să colaboreze cu designerul Nicoleta Negură, mai ales după ce anul trecut au colaborat pentru Milano Fashion Week, și unde a făcut furori cu o rochie nude, transparentă.

Pentru poza de campanie a brandului Givenchy, Codrina și-a dorit ceva exploziv, cu care să impresioneze audiența. Și iată că a reușit să își îndeplinească dorința alături de celebra Nicoleta Negură, designerul vedetelor. „Ne-am bucurat foarte mult să facem parte din acest proiect al unui brand de renume internațional. Cu Codrina Apostol am mai colaborat și am făcut lucruri frumoase împreună. A venit cu o temă record, să realizez în trei zile ceva spectaculos. Am mobilizat zece oameni din atelier să lucreze zi și noapte la această rochie neagră. Pentru mine a fost o provocare și am realizat cât de apreciată a fost după ce Codrina a primit aprobarea celor de la Givenchy. Este încă o realizare pe care mi-o trec în palmares”, a spus designerul Nicoleta Negură.

Rochia neagră, cu trena lungă și mâneci supradimensionate, realizată din tul, este o adevărată piesă de artă, iar Codrina Apostol a arătat în ea precum o zeiță și a pus în valoare parfumul „L’ Interdit”.

Nicoleta Negură, designer

 

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply