To top
17 mai

Cele mai dorite proceduri estetice în rândul vedetelor

Operațiile estetice și intervențiile de înfrumusețare nu mai sunt un tabu și din ce în ce mai multe persoane își doresc să își atingă potențialul maxim în ceea ce privește înfățișarea. Această dorință este întâlnită, în special, în rândul vedetelor și al artiștilor, deoarece atunci când apari pe sticlă trebuie să fii în cea mai bună formă, iar publicul să te placă.

 

Ce au în comun Oana Radu, Otilia Bruma, Giani Kiriță, Patrizia Paglieri, Vica Blochina, Cristina Pucean și Alina Laufer?  Sunt doar câteva nume cunoscute din showbiz-ul românesc care aleg să își facă intervenții estetice la aceeași clinică, și anume Swiss Clinics. De-a lungul timpului, vedete din showbizz-ul românesc le-au trecut pragul pentru a-și reîmprospăta look-ul.

Swiss Clinics este un lanț de clinici, cu sediul central în București, însă pot fi găsite în peste 28 de orașe din România unde veți beneficia de proceduri realizate de cei mai buni și mai experimentați doctori din România. Își desfășoară activitatea din anul 2015 și de atunci se află în topurile clinicilor de medicină estetică din România, excelând atât pe plan chirurgical, cât și în ceea ce privește intervențiile minim-invazive.

 

Iată ce proceduri de înfrumusețare au ales câteva din cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul autohton!

 

Cunoscuta cântăreață Oana Radu a optat pentru un refresh al feței cu ajutorul mai multor proceduri în cadrul clinicii, cum ar fi umplerea cearcănelor, mezoterapia, volumizarea buzelor, volumizarea pomeților și estomparea ridurilor.

 

Otilia Bruma, cunoscută pentru vocea ei minunată și melodia Bilionera, ascultată în întreaga lume, care a ajuns, în prezent, la impresionanta cifră de 640 de milioane de vizualizări pe Youtube, și-a îngrijit și vitaminizat tenul cu ajutorul ședințelor de mezoterapie.

Giani Kiriță, renumitul fotbalist pentru activitatea sa la echipa Dinamo, a ales să își facă intervenția de blefaroplastie, care constă în îndepărtarea excesului de piele lăsată de la nivelul cearcănelor. Această procedură este foarte căutată la momentul actual, atât de doamne, cât și de bărbați și se poate efectua la nivelul superior și la nivelul inferior al ochilor, sub anestezie locală.

 

Chef Patrizia Paglieri apelează mereu la injecții cu produse premium (Profhilo, Nucleofill), având rol de biorevitalizare facială, la nivelul gâtului si decolteului) și, periodic, își injectează botox pentru estomparea ridurilor fine și pentru a oferi elasticitate pielii. 

 

Una dintre cele mai cunoscute dansatoare, Cristina Pucean, și-a realizat mărirea buzelor și augumentarea mamară de care aceasta este foarte mulțumită și pentru care primește multe complimente în spațiul public pentru rezultatul obținut.

 

Vica Blochina a apelat la multe dintre procedurile disponibile la Swiss, cum ar fi perfuzii cu vitamine, ozonoterpie, mărirea buzelor cu acid hialuronic, mezoterapie, ștergerea ridurilor și depigmentarea cearcanelor.


Alina Laufer, frumoasa prezentatoare TV, are grijă de aspectul ei fizic cu ajutorul tratamentului  împotriva celulitei, iar la nivelul feței și-a făcut și o reconturare a mandibuilei.

Swiss Clinics are peste 52.000 de pacienți mulțumiți printre care se regăsesc și multe vedete, dar și persoane din diverse domenii, datorită experiențe medicilor și a profesionalismului care se aplică fiecărui pacient. Acest lanț de clinici are propriul bloc operator în București și este mai mult o policlinică, deoarece se regăsesc o multitudine de servicii conexe pe lângă cele estetice, cum ar fi stomatologia, dermatologia, ginecologia, diabetul și nutriția.

Simona Stanoi
No Comments

Leave a reply