To top
7 sept.

Moda se construiește la Timișoara Fashion Week

În perioada 7-8 septembrie 2022, la Iulius Town Timișoara, 28 de designeri români și din Ucraina, dar și vedete de top vor participa la cea de-a 7-a ediție a celui mai mare eveniment de modă din vestul țării.

 

Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, promite o ediție speciala, cu 45 de modele din întreaga țară și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați.

 

Aflat la cea de-a 7-a ediție, evenimentul organizat de doamna Rodica Costea și prezentat, așa cum ne-am obișnuit, de Cosmina Păsărin, va avea ca tematică construirea modei în lumea modernă, sub denumirea generica “Construction Couture”.

 

În acest an, show-ul se va desfășura sub atenta supraveghere a mai multor vedete, precum influecerul Ana Morodan.

 

O altă surpriză va fi vedeta colecției designerului spaniol, Felix Ramiro, și anume nimeni altul decât cel mai urmărit vlogger al României – Dorian Popa.

 

O prezența mult așteptată, a celei de-a 7-a editii Timișoara Fashion Week, este și Adelina Pestrițu- brand ambasador Cupio.

 

Pe parcursul celor două zile, publicul se va putea delecta cu creațiile celor 28 de designeri de renume, în spațiul generos din parcarea Vip a Iulius Town, unde vor fi prezenți oameni de televiziune, fashion bloggeri, personalități timișorene și vedete.

 

 

Evenimentul este deschis pentru toți cei interesați să participe.

Simona Stănoi
No Comments

Leave a reply