To top
19 apr.

De ce să parchezi la Oviale Parking?

Cum putem să parcăm la aeroport? De ce am putea folosi un asemenea serviciu și care sunt avantajele lăsatului mașinii într-un loc sigur, cât mai aproape de aeroport.

Un număr mare de oameni nu iau în considerare parcarea vehiculelor în aeroporturi din cauza noțiunii greșite că parcarea lângă este destul de costisitoare. Cu toate acestea, acesta nu este întotdeauna cazul; puteți găsi oferte bune la parcarea la aeroport dacă cunoașteți micile sfaturi și trucuri. Amintiți-vă de sfaturile discutate în postare data viitoare când călătoriți și scutiți-vă de bătaia de cap de a lua un taxi sau de a cere pe cineva să vă ajute cu transportul. Noi recomandăm cu căldură pe cei de la Oviale.

Care sunt avantajele companiei?

Când îți rezervi parcarea online, nu numai că beneficiezi de cele mai bune tarife de parcare disponibile, ci și eviți să stai la coadă la stațiile de parcare din aeroport când ajungi înapoi la aeroport după călătoria ta. Când finalizați rezervarea online, veți primi un e-mail de confirmare pentru a confirma că rezervarea a avut succes.

Când ajungeți în parcarea aeroportului. Conduceți încet până la bariera de intrare. Sistemul vă va citi plăcuța de înmatriculare a mașinii și vă va elibera un bilet. Vă rugăm să păstrați acest bilet deoarece veți avea nevoie de el la ieșire. Doar introduceți acest bilet în automat la ieșire și bariera se va ridica. Dacă aparatul nu vă emite un bilet, vă rugăm să apăsați butonul de interfon de pe aparat pentru a vorbi cu un operator care vă va ajuta la intrare.

Vă rugăm să rețineți că parcarea aeroportului se închide la o oră după sosirea ultimului zbor programat și este monitorizată de supraveghere de securitate de 24 de ore pe zi. nu este posibilă intrarea în parcare în afara acestor ore.

Redactia
No Comments

Leave a reply