To top
19 apr.

Cum sa parchezi cu Oviale Parking

Este foarte important să găsim cea mai bună metodă de a parca lângă aeroport. Fie că vorbim de parcatul lângă aeroportul Otopeni sau într-o zonă cât mai convenabilă, pentru a putea pleca liniștiți în vacanță, noi recomandăm Oviale Parking.

Când îți rezervi parcarea online, nu numai că beneficiezi de cele mai bune tarife de parcare disponibile, ci și eviți să stai la coadă la stațiile de parcare din aeroport când ajungi înapoi la aeroport după călătoria ta. Când finalizați rezervarea online, veți primi un e-mail de confirmare pentru a confirma că rezervarea a avut succes.

Când ajungeți în parcarea aeroportului. Conduceți încet până la bariera de intrare. Sistemul vă va citi plăcuța de înmatriculare a mașinii și vă va elibera un bilet. Vă rugăm să păstrați acest bilet deoarece veți avea nevoie de el la ieșire. Doar introduceți acest bilet în automat la ieșire și bariera se va ridica. Dacă aparatul nu vă emite un bilet, vă rugăm să apăsați butonul de interfon de pe aparat pentru a vorbi cu un operator care vă va ajuta la intrare.

Vă rugăm să rețineți că parcarea aeroportului se închide la o oră după sosirea ultimului zbor programat și este monitorizată de supraveghere de securitate de 24 de ore pe zi. De altfel, nu este posibilă intrarea în parcare în afara acestor ore. În schimb, la cei de la Oviale Parking, se poate accesa parcare oricând, existând la dispoziția dumneavoastră personal calificat.

Care ar fi avantajele? De ce să apelăm la un astfel de serviciu?

Aeroportul Otopeni recomandă în prezent să acordați 2 ore înainte de a ajunge la aeroport și de a pleca zborul dumneavoastră. Cu toate acestea, vă rugăm să luați în considerare și alți factori care vă pot împiedica, cum ar fi condițiile de trafic și locul în care parcați. De exemplu, dacă ați rezervat în avans un loc de parcare în afara amplasamentului și vă bazați pe un serviciu de transfer pentru a ajunge la terminal, vă rugăm să adăugați timp suplimentar pentru a ajunge la aeroport. Oviale Parking beneficiază de o poziție care vă va permite să ajungeți la terminal în cel mai scurt timp posibil.

Scopul lor este să vă ofere cât mai multe informații posibil atunci când călătoriți de la sau aeroportul din Bucureși/Otopeni. Simțiți-vă liber să îî contactați fie pe mail sau telefon și să aflați cum funcționează sistemele lor, cum se poate face plata, dar și informații generale și cele mai populare locuri de vizitat în diversele destinații. La Oviale Parking, dorim să fim prima alegere pentru cele mai bune servicii de parcare în afara amplasamentului Aeroportului Henri Coandă.

Să preferăm parcare pe termen lung sau pe termen scurt?

Pentru cei care preferă să-și rezerve parcarea lângă cel mai mare aeroport din România, considerăm că opțiunile lor de ședere lungă sunt cel mai bun raport calitate-preț. Sunteți încă la o scurtă plimbare de terminal (deci nu este necesar un serviciu de transfer), dar plătiți o taxă destul de mică. Dacă te hotărăști să mergi cu parcarea Oviale, atunci îți recomandăm să rezervi cât mai devreme, nu doar pentru a te asigura că ai loc, ci și pentru a obține cel mai mic preț posibil.

Redactia
No Comments

Leave a reply